Städa sminkrummet sminkning.

Städa sminkrummet sminkning.

Ikväll har jag gått igenom produkter eftersom jag försöker rensa bort gammalt och organisera. Medan jag gör detta så passar jag jämt på att testa produkter för att se om dom ska sparas, slängas eller om dom kort och gott är för gamla. (jag har slängt så många gamla eyeliners idag….)

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

Det här blev resultatet av kvällens testande!

Jag måste erkänna att jag först tyckte jag såg ut som fan men när mascaran kom på plats kändes det bättre (: Det här är ju färger jag själv inte riktigt dras till eller hade valt i första hand. Men det är även därför jag kände att jag ville använda dom ikväll.

Basen består av dessa 4 produkter.

Hittade igen min Anastasia Contour Kit i lådorna, nästintill oanvänd. Det är ju så jag får skämmas. Denna åker fram nu! Makeupstores Blush Cherry Blossom var det inte heller igår jag använde. Den finns nog inte ens till försäljning längre (: Osäker om nyansen verkligen är något för mig.

Produkterna jag hittade till ögon och läppar.

Vad hittade jag mer när jag sorterade som jag ville testa idag då? 2 ögonskuggor från Makeupstore som jag kände inte riktigt är min stil: yaya och parfait amour. Dessa är också så gamla att dom inte säljs längre (: Läppisen från Wet n Wild har också utgått, nyansen är Coral Corruption och jag känner att det inte är en nyans jag gillar riktigt = slängt den. Tredje produkten från vänster är nån form av ”shadowglow” men den gjorde mest ögonskuggsborsten hård och väldigt svårarbetad.

Mascaran är ju i allafall ny, haha! Jag har dock knappt hunnit börja testa den. Jag klickade hem mascaran från Beauty Act samtidigt som jag köpte mitt säkra kort från Sensei. Och jag höll mig till mitt säkra kort istället för att testa den nya. Jag blev nog inte riktigt wow:ad (: Jag ska börja testa denna mascara nu i alla för min favorit från Sensei börjar ta slut.

Snälla säg att det inte bara är jag som har väldigt väldigt gamla ögonskuggor och produkter i mina lådor? Det är väldigt skönt att rensa i alla fall men jag har tyvärr väldigt svårt att göra mig av med saker, jag måste typ testa den först för att bekräfta för mig själv att ”nej, det här är inte jag” eller ”fan den här är gammal som satan”.

Idag har jag i alla fall blivit av med lite fler produkter, känns bra! Jag vill göra plats för nya produkter och komma igång med testandet och recenserandet igen :)

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *