Städa sminkrummet sminkning del 2.

Städa sminkrummet sminkning del 2.

Då har jag återigen försökt ta tag i att rensa och städa i sminkrummet. Denna gången slängdes det också en hel del gammalt och en del helt oöppnade produkter som jag passade på att testa. Jag blir komiskt nog lika förvånad varje gång jag hittar en produkt som jag inte ens öppnat….

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

Jag hittade en helt oöppnad Liquid Lip Cream från Isadora i nyansen Blush Babe. Alltså hur fin? Den här säljs inte ens längre. Förstår ni hur dålig jag varit på senare tid att faktiskt använda smink? Jag skäms. Men jag har inte känt mig sugen på att sminka mig på något annat sätt än min vanliga look under pandemin. Denna kommer åka fram nu i alla fall och användas ♥

Till basen hittade jag en oanvänd Isadora Face Primer Glowing SPF30. Den innehöll väldigt mycket skimmer/glitter men efter att jag applicerade foundation så blev allt skimmer inte lika markant. Foundationen är MAC Studio Waterweight Foundation och den ger lite lättare täckning. Båda dessa produkter är SPF30 vilket jag älskar nu när solen börjar komma fram. Jag glömmer lätt att applicera solskydd på våren så jag har tagit för vana att använda hudvård/smink som har hög SPF (minst 30) för att per automatik skydda mig även om jag glömmer själva solskyddet. Antalet gamla foundations och primer jag slängde nu vid rensningen….pinsamt många.

Eftersom jag mest har bruna neautrala toner till vardags så var jag sugen på att testa lite färg. Jag använde 2 paletter från Sleek: Ultra Matts V1 och Pro Palette 659. Båda paletterna har några år på nacken så osäker om dom säljs fortfarande men dessa 2 färgglada skapelser är jag inte redo att skiljas från.

Annars i min städsminkning då?

Jag har slängt en ögonbrynsprodukt som jag redan testat när den var ny men testade den ny igen. Isadora Brow Marker fungerar inte riktigt åt mig som har så smala ögonbryn och få strån i slutet av brynet. Det finns fina recensioner och bilder på produkten hos kicks.se men för mina bryn blir det här väldigt svårjobbat så den åker i soporna nu. Jag har inte tid att stå och pilla med brynen så länge på morgonkvisten.

Jag har köpt Linda Hallbergs ögonprimer nyligen som jag testade och har redan testat ett tag. Den gör tyvärr inte så ögonskuggan sitter hela dagen på mig utan att det creasar. Gjorde så även igår men jag la mig så sent så jag orkade inte ta en bild. Jag vill så gärna tycka om denna så jag ska ge den några försök till innan jag recenserar den.

Jag använde självklart fler produkter än dom jag tar upp nu men dom känns lite irrelevanta.

Jag tror jag ska roa mig med en städsminkning idag också ♥ Det är terapi samtidigt som jag får rensa och städa, perfekt!

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

Ett svar på ”Städa sminkrummet sminkning del 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *