Stockholm & Göteborg.

Stockholm & Göteborg.

Jag har planerat att åka till Stockholm 11 – 13 Juli eftersom jag är ledig dem dagarna. Inte 100% säker på att jag kommer åka dit än dock, beror på om det känns som att det kommer "löna sig" att åka dit eller ej :)

Sen funderar jag på att åka till Göteborg 17-19 Juli och gå på Stinas och Linas bloggträff. Men är det värt att åka dit om man inte är VIP bjuden? Tror inte jag är det nämligen ;P Jag har ju trots allt 50 mil till Göteborg ;) Jag måste nämligen ta ledigt från jobbet i två dagar dessutom. Hade varit så sjukt kul att träffa en mängd bloggerskor men jag känner mig lite osäker. Någon av er som ska åka på deras bloggträff?

52 svar på ”Stockholm & Göteborg.

 1. Tack desamma! ville bara ha dom under bilder men dom täckte hela bloggen haha. Skulle va kul att få göra en riktig plåtning inte bara för att man ska kunna ge bilder till mormor eller aa men du fattar haha..

 2. grym bild på dig assnygg vem har gjort den?

  Tycker du att det är acceptabelt att skriva vad som helst i kommentarfältet till bloggarna? Var går gränsen för mobbing?

 3. Jag har anmält mig till bloggträffen men har inte bestämt om jag ska dit eller inte. Beror på om någon hänger med upp då jag måst hem på kvällen/natten igen.

 4. En jobbar på hotell & en jobbar på ett cafe/resturang, dom tjänar mkt bättre än här i Sverige.

 5. Vaa i helvete vad fort du svarade då haha.

  Ja men när du skaffar ett nytt konto på banken i norge så får du automatisk ett personnummer.

  Det är bara för du måste ha ett norskt lönekonto.

 6. Jag hade gärna åkt på den bloggträffen med men som sagt inte utan VIP-bjudan… då är ju alla redan sammansvetsade när man kommer ner och ja, näääe. :D

  Men det jobbet låter ju inte så jävla farligt iallafall? :P Lär ju va bättre än att städa hotellrum etc i Sverige iaf! Men jag vill inte vara borta 2v i rad, jag måste veckopendla isåfall..

 7. Det var ju synd att du inte skulle till Sthlm i morgon, jag som måste dit på en intervju och får strosa på stan ensam en massa timmar :(

 8. Ouch jag verkligen gillar den där bilden.

  Men åk nåndag, det är skitkul för turister. Jag har däremot varit där över 20 gånger så man börjar ju tröttna :D

 9. Sv: Jo det låter väldigt… mysko =D men jag vet inte vad jag ska kalla det riktigt =P hahah

 10. Ja, jag hade ju gärna åkt, men har ingen att åka med :/ Alla har andra planer och jag åker ju inte själv för att ställa mig helt utstött i ett hörn haha. Speciellt när man, som du säger, inte är VIP och alla redan kommer att vara en grupp när man kommer. Jag gillar inte såna situationer riktigt :P Du får ta mkt bilder och komma med mkt skvaller om du går dit ;)

 11. Jag skulle vilja gå på den, så kul att träffa Stina :) Men jag är för ung, störigt.

  Jättesnygg och BRA blogg du har!

 12. Vattenland…vafan…och jag ska på teater så jag kan inte gå på vattenland…det hade ju vart skoj ju! :)

  jag vet inte om jag ska på bloggrejen…kanske med anna..jag är ju megaliten inom bloggosfären så jag vet inte..bara om anna går. ;)

  Men vill du ska du gå tycker jag, vi kanske ses där…;)

 13. svar: ja eller hur! önskar jag också kunde göra musik sådär bara… fan. hade varit ett soft liv om man kunde jobba hemma. som carrie bradshaw. hon har fan drömjobbet!

  hm. jag vill gå på stinas bloggträff, men har inte råd :| tråk men förhoppningsvis kommer det fler chanser senare. 50 mil till gbg… vart bor du? :P haha.

 14. Jo det är det ju såklart! :)

  Ja, det visar sig om det blir av, vore lite kul fast samtidigt är jag lite anti sånt där..fast det är kul att kolla in allt. ;)

 15. he, nej, absolut. norge är inte långt bort och man kan pendla, som sagt. inte varit där sen liten och har ingen koll men mitt ex tänkte ju åka dit och jobba. med fisk. men han lät bli och stannade hemma istället och om han hade åkt hade det aldrig blitt vi. och då hade jag inte varit där jag är idag. starkare och oberoende. utan han. men ja. livet har sina vändningar :) men .. vadå är lönen bra i norge?

  fan du e fortf ute i solen på msn. skiner solen så sent hos dej? häftigt. haha ;)

 16. Hehe tack. Det duger i krig än så länge men är ju inte klar på långa vägar. :)

  Vi vet inte än vad vi isåfall söker men nånting ska man väl hitta. Har ju rätt så brett CV också så det kanske ger en möjlighet till jobb? :)

 17. jag och Malin(wilmapalmen.blogg.se) har anmält oss men inte bestämt om vi ska åka…men nån vipinbjudan, som jag skrev till dig lär jag inte få.

  men trodde du skulle få ju ?

  massa kram!

 18. Anna skulle kanske anmäla men jag vet inte än. Det är ju lite dubbla känslor kring detta ;)

  Ja, jag måste verkligen gå ner i vikt. Så jag kämpar på.

  Du ska träna med det som du gillar, annars slutar man efter ett tag..men ibland är det svårt att finna lusten i alla fall…

 19. ha, tack. min lille louis. han är underbar <3

  mjo. så du pratar värsta roligt? :) oookej :) som jag då. är inte heller direkt aktiv. har inte funderat ut än hur jag vill ha min blogg, så du får vänta lite till ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *