Svårt att vara glad när mitt hjärta är borta.

Svårt att vara glad när mitt hjärta är borta.

Idag är det min födelsedag och min misse är fortfarande borta. Jag har verkligen svårt för att vara glad idag. Det regnar ute och jag oroar mig att hon ska vara ute i det här vädret. Jag har fått kommentarer om att hon kanske ramlat ner i en öppen brunn eller dylikt. Jag vet inte om det känns så lugnande för har hon suttit i en brunn i snart 2 veckor har jag ju svårt att tro att hon är ok fortfarande. Jag är så rädd för att hon inte kommer komma tillbaka. Känner att jag hade behövt gå runt i skogen här ovanför och ropa efter henne men jag är så galet mörkrädd (verkar bli det mer o mer för varje år) så jag har inte vågat då det blir mörkt så tidigt :(

Om en timme ungefär ska jag åka och hämta Maria & ungarna iaf så blir det lite födelsedagsfika hemma hos mig. Kan jag behöva för att muntras upp lite!

18 svar på ”Svårt att vara glad när mitt hjärta är borta.

 1. Säg till om du vill ut i skogen & söka nångång snart så kan jag ta med pannlampor åt oss eller gå tidigare på dagen i helgen.

 2. Går in varje dag på din blogg och hoppas på att det ska stå ett inlägg om att din älskade misse kommit tillbaka. Förstår inte hur personer kan skriva om att hon kanske kan ha ramlat ner i en brunn och liknande. Det lugnar ju inte dig direkt. Klantigt tycker jag att skriva så. Som att strö salt i såren typ.

  Hoppas verkligen misse hittas och kommer hem.

 3. Jag tror inte hon trillat ner i en brunn eller något annat tråkigt. Jag tror hon är på äventyr nånstans. Typ någon som trott att hon behöver ett nytt hem som sett henmne ute. Vi hade en katt när jag var liten som helt plötsligt flyttade hem till grannen ett tag. Efter ett tag kom han hem igen. Dom kan få för sig knasiga saker dom små liven ;) Jag har läst om katter som kommit hem efter nästan ett år oxå. Synd dom inte kan använda telefoner eller skicka vykort så man slipper vara orolig när dom är iväg…

 4. Grattis på födelsedagen. Jag förstår att du är orolig men håll hoppet uppe, min katt brukade vara borta ca 3 veckor per år.. min kompis katt brukar vara borta flera veckor åt gången och flera gånger per år. Vet inte riktigt varför de gör så ibland, men jag hoppas verkligen att din gos snart kommer hem igen =)

 5. alltid, svårt med klänningar som har kupor dem är liksom alltid gorda för folk med små bröst, borde finnas både och.

  Grattis! hoppas du får en trevlig födelsedag och att din misse kommer tillbaka snart.

 6. Tråkigt :(

  Grattis. Min systers katt var borta 2 månader, och sen dök han upp igen :) så när du minst anar det så kanske hon dyker upp. Kram

 7. Vet hur det känns gör så ont. Har förlorat 2 av mina katter som bara försvann.
  Tänker aldrig mer ha en utekatt inte kul när man inte vet vad som händer dom.

 8. Ge inte upp hoppet, helt plötsligt kan hon ha hittat hem igen. Kommer ihåg för många många år sedan när vår katt försvann och var borta i över en vecka. Vi bodde på ett nytt ställe också, kanske bott där en vecka eller så, men till slut kom hon hem. Självklart var hon gravid också.

  Katter har en förmåga hitta hem, ibland tar de lite väl lång ”semester”. Hoppas kissen snart hittar hem till dig.

 9. Hejsan =).

  Å grattis en dag i efterskott. Trist att din underbart vackra kattflicka är borta =(. Vet hur det känns. Min katt (elle mer familjens) brukar försvinna varje sommar å vara borta i flera veckor, som längst 4 veckor förra sommaren å jag hade dödförklarat honom, när han plötsligt en dag satt på bron =). Katter kan försvinna å va borta riktigt länge, även om dom kanske aldrig har varit ute förut. Men i 9 fall av 10 så kommer katten hem igen =). Håll ut, ut å ropa å locka lite så kommer hon garanterat att börja dra sej närmare hemåt å slutligen stå utanför dörren å jama på dej =).

  Kramar från mej!!

 10. Hej!

  Samma sak hände mej.. Vi hade två katter från början.. Plötsligt försvann honan och är fortfarande borta (har gått ungefär 5-6 år) och man mår inte bättre av att tänka att hon sitter/satt i nån brunn, i ett alldeles för högt träd eller att hon plågas nånstans. Idag har jag nästan övertygat mej själv att hon bor hos nån gammal tant som ger henne kokt abborre varje dag pch kissen har ett eget rum med prasselkuddar och har det superbra! Tänker man så ofta så blir man lugn. Och det är ingen ide att tänka att risken är ju större att nått djur tagit henne än att hon får abborre till frukost,lunch o middag varje dag nånannanstans ;) Men även om chansen är liten att hon bor hos nån tant så FINNS chansen, och varför skulle inte din eller min kisse fått den chansen o få deras favoritmat varje dag? JO! nu är det så! Punkt slut. :)

 11. Usch, det är det värsta som finns när ens husdjur försvinner:( Jag hade en undulat som flög ut och försvann för flera år sen och jag blev helt förkrossad. Jag gick och ropade och satte upp lappar. Tyvärr hittade jag aldrig honom:( Men en katt har ju så mycket större chans att klara sig ute. Jag hoppas verkligen att lilla skrutten kommer tillbaka snart. Kram

 12. Åhhh har kissen inte kommit tillbaka än… hoppas verkligen att den har hittat in i värmen någonstans, och att du snart får tillbaka kissen.

  Kram!

 13. våran misse var borta förra året i en hel månad! det var hemskt, jag förstår dig. han var borta hela min studentvecka så han förstörde verkligen hela min student :P men som sagt, vi hittade honom! vi var ute och letade hela tiden och tillslut hittade vi honom tryckande i gräset på en äng. din misse är van att vara ute i det vilda (våran var ju en innekatt) så jag tror verkligen att missen mår bra, kanske stött på en partner? :) ibland försvinner de i månader.. och kommer tillbaka som om inget hänt. jag håller alla tummar! tänker på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *