Swatch: Lakshmi Blusher Pesca-Fucsia.

Swatch: Lakshmi Blusher Pesca-Fucsia.

Lakshmi var helt nytt för mig innan jag var på Hud & Kosmetikmässan i Stockholm i Mars (oj var det så länge sen nu?) och blev helt förälskad i denna blusher! Ser den inte alldeles underbar ut?! :) Ska se till att använda den i någon makeup framöver så ni får se hur den ser ut på! :)

Om produkten: ”Ett delikat puderrouge som är lätt att applicera och blanda. Det framhäver och markerar och ger huden en silkesmjuk känsla. Detta puderrouge är berikat med muskros. och karanja-oljor.”

Lakshmi är ekologiskt och dom har inte enbart makeup utan även hudvård, Kroppsvård, aromaterapi etc och många spa anläggningar verkar använda sig av Lakshmi :)

Här hos laveda.se kan ni köpa hem Lakshmi om ni inte har någon återförsäljare i närheten. Lite krångligt med webbshoppen dock för man måste bli medlem för att se alla priserna! Ni kan även se Inci där för er ekointresserade :) Här hos Lakshmi.se hittar ni återförsäljare.

Alltid roligt att upptäcka och testa nya märken! :) Helst när man gillar dom ;)

5 svar på ”Swatch: Lakshmi Blusher Pesca-Fucsia.

  1. Vilka underbara blusher. Färgerna är söta som socker, lite godis känsla över dem mums :) Älskar rosa & glitter så denna produkt har verkligen allt.

    Puss Girly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *