Swatches: Liquid Eyeliner från e.l.f

Swatches: Liquid Eyeliner från e.l.f

Från vänster – Midnight. Copper och Stardust 15.32 kronor styck!

Midnight och Copper har samma typ av hårda pensel men Stardust har en mjuk pensel med flera strån istället.

Från väster – Midnight, Copper, Stardust och sen Midnight med stardust över men tyvärr väldigt oskarpt i bilden där (vilket jag såg nu) men glittret framgår ändå lite. Jag äger denna i svart också sedan tidigare men hittade såklart inte igen den just nu ;)

Jag blev lite besviken på midnight för jag trodde att den skulle vara mer blå men den är mer svart med en blå ton, lite synd! Copper är som ni ser främst ett guldigt glitter enbart och Stardust är glitter i flera nyanser. Stardust klickade jag hem och hade i åtanke att jag skulle använda den tillsammans med andra eyeliners för att göra dom glittriga men tror även den funkar bra på egen hand och det känns som man kan använda den och applicera glittret där man själv känner för det.

Dessa  är inte vattenfasta men sitter väldigt bra på ögonlocket (tar för givet att dessa sitter lika bra på ögon som min svarta gör) och när jag gnuggade med fingrarna över alla fyra eyeliners på handen så satt dom kvar exakt där jag målat dit dom. Under varmt vatten försvinner dom dock väldigt snabbt.

För 15.32kronor så har jag verkligen ont att säga om dessa och jag skulle bara bli glad om dom kom i fler nyanser för jag hade lätt klickat hem dom! :)

4 svar på ”Swatches: Liquid Eyeliner från e.l.f

  1. Ser väldigt fina, och användbara ut. Jag är väldigt nöjd med min svarta ia.f så dessa bör också vara bra!

  2. sv: de ser jätte fina ut :) skulle vara kul om du hade lust att göra något med den guldiga, jag använder ofta silver glitter men jag har nog bara använt guld till leopard sminkninar haha :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *