Tips: Fynda produkter från Too Faced!

Tips: Fynda produkter från Too Faced!

Sublimt tipsade om att Pashion har världens rea på produkter från Too Faced! Jag har precis klickat hem 5 produkter för cirka 300kr och hade jag köpt dom till normalpris hade jag fått betala 1245kr så jag är mer än nöjd just nu!! :) Snacka om fynd :) Det är första gången jag klickar hem något från pashion så det ska bli spännande och se hur det fungerar :)

Klicka HÄR för att ta er till denna underbara rea! :)

16 svar på ”Tips: Fynda produkter från Too Faced!

 1. Supertack för tipset! ;) Klickade hem tre grejer för lite över 200:- istället för 775:- Det är REA när den är som bäst! ^^

 2. Blev så besviken då jag upptäckte att de inte shippar till Finland… =(
  Hade hittat massa godbitar där…

 3. Vad härligt. :) De är bara bra med mej,
  trevligt att hinna med ett restaurangbesök
  mitt i veckan. :) Vad gör du då?

 4. (Snart känns det ju kanske lättare att maila hah) Jag sitter i kassan, men har förut i en annan butik hjälpt till på brödet. Det tyckte jag om riktigt mycket, även om kassan kan vara ganska så rolig ändå. Skulle vara roligare att hoppa runt lite! :)
  Men det kanske kommer det med!

 5. sv: Jaaa! :) Ska bli kul att få prova too faced då jag inte gjort det tidigare :)Gubben suckade dock bara när jag vart peppad haha.

 6. sant sant. Han vart lite impad då jag sa att det egentligen skulle ha gått på över 800:- men han tycker nog att jag shoppar för mycket ändå :P Sminkhörna är ett måste.. just nu delar jag toa med två killar å en unge.. en aningen trångt kan jag lova! :P Men jag har sagt det till gubben ”Du får bygga ett lika stort garage som min walk in closset blir” haha ;P

  nä hua! dags att hoppa isäng! Nagelfix imorgon! ;) Ha de!

 7. Håller med dig, älskar den låten! Man blir varm i kroppen av att höra hans kärlek till sin tjej, sann kärlek

  Tack för tipset på Too Faced, klickade hem en ögonskuggspalett och en metal-liner =)

 8. Tack snälla du, för att du erbjuder dig att hjälpa mig – men jag tror det finns en mening med att jag inte kunde klicka hem dem själv.
  Kanske jag ändå inte behöver mer ögonskuggor just nu… ;)
  Tack ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *