Tack till Eventstore.se & Belair limousine.

Tack till Eventstore.se & Belair limousine.


(Bilden har jag tagit från Josiee)

Josiee hörde av sig till mig tidigare idag och berättade att vi tack vare Eventstore.se & Belair Limousine kommer åka Limoisone till Blog Awards! Även ett stooort tack till Josiee som fixat detta! :D *puss darling* Allt jag hoppas nu är att Josiee lyckas göra så Tess får plats *håller tummarna*

Jag längtar verkligen tills imorgon. Jag vet redan nu att jag kommer ha sjukt kul med alla andra bloggerskor. Det är ju inte varje dag man får klä upp sig och gå på gala så jag ser verkligen framemot morgondagen även om det kanske kommer bli lite stressigt att bli klar! ;)

Sitter och pratar lite med Christina som troligtvis kommer vara snäll och hjälpa mig och Tess med sminket imorgon i alla fall :D Jag vet redan hur jag vill se ut så det känns toppen! En utbildad makeupartist gör nog jobbet tusen ggr bättre än mig själv nämligen ;) Ska snart maila bilder till henne :)

Imorgon måste jag gå upp tidigt för att duscha / åka in till stan o köpa strumpbyxor då jag såklart har tappat bort mina / möta upp Tess och troligtvis äta lite lunch med henne så vi orkar med vår lååååånga dag ;)

Det är verkligen planering på hög nivå just nu.

I sista sekunden. So very me! ;)

5 svar på ”Tack till Eventstore.se & Belair limousine.

 1. Gud vad glad jag är för din skull! Kände exakt samma sak när jag skulle på sista stjärngalan för Grönan, så kul att klä upp sig fint och GLAMMIGT med limo :D Hoppas du har det superkul! Du kommer lätt vara snyggast där ;)

 2. S: Ja Udden är ett smeknamn. Han heter igentligen Alexander. :) Kallades tidigare för Hunden och det gör han ju fortfarande men innan vi vart tillsammans så var vi på en raggarfest tillsammans med vänner och då var det nån som ropa på honom(Hunden) och så var det nån som hörde fel och sa väldigt glad i luvan: "Va heter du Udden!?" Och sen så var det kört för hans del! :P Jag börja genast kalla honom för det och hela min släkt kallar honom väl mer lr mindre för det, alla förutom lillebror då da dom känner honom som hunden. :P Häromdan fick jag tom sonen att ropa Udden till honom.. thihi Elliott är väldigt mkt för att använda namn på folk istället för tex mormor, morfar, mamma osv.. Utan det blir Lasse (förut Lassie), Nina(för svårt med Carina) och Nattli.. :P Ojj vart en hel historia här.. thihi :P

 3. Vad alla ska åka limo då.

  Själv kommer jag att gå med mina klackar från Östmalmstorg station ;)

  Måste säga att jag är lite avis.

  Vi ses där!

  Kram Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *