Tävla med Isadora Graffiti Nails!

Tävla med Isadora Graffiti Nails!

Isadora kommer alltså utse hela 50 vinnare av nagelkittet som innehåller: Necessär, Graffiti Nail top, 2st Wonder nail, Wonder nail bade/top coat, Nail polish remover. Tävlingen kommer pågå i fler bloggar, vilka vet jag dock inte då jag inte sett någon som lagt upp tävlingen ännu.

För att delta: så ska ni lägga upp en bild i er blogg  när ni har använt Graffiti Nail top på era naglar och postar länken i detta inlägg! Många av er har säkert redan inlägg och bilder i er blogg när ni visar Graffiti Nail? ;) Posta favorit lacket med Graffiti Nail! Detta är för att jag enkelt ska kunna visa Isadora hur häftigt ni lackat era naglar!

Har ni ingen blogg så går det bra att maila bilden till mig på Wysteriia@hotmail.com men då måste ni märka bilden med er mailadress samt namn så jag enklare kan hålla koll på vilken bild som tillhör vem! Och skriv Graffiti Nails i ämnesraden!

Kom ihåg: Ju mer fantasi ni har när ni använder lacket desto bättre! :) Läs texten på översta bilden så förstår ni ;)

Sista tävlingsdagen är fredag den 15:e April för då kommer jag maila in länken till detta inlägg till Isadora samt bifoga bilderna från er som inte har någon blogg!

(det är alltså inte jag som utser vinnare utan Isadora, det är även Isadora som kommer skicka ut vinsterna)

7 svar på ”Tävla med Isadora Graffiti Nails!

  1. Skall man lämna länken här? För i sådana fall har jag mitt inlägg med bild här:
    http://neliz.se/?p=3277

    Fick ju detta lacket i julklapp av min mamma, blev helt överlycklig då jag letat som en dåre efter det! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *