Lördagens makeup – ohoy!

Lördagens makeup – ohoy!


Jag trodde jag hade superlite tid på mig att sminka mig i Lördags så jag körde favoriten! Eyeliner och röda läppar :) Det visade sig dock sen att jag hade hur mycket tid som helst på mig men men ;) Trivs ju i denna look :)

Här ovan är allt jag använde :)

Foundation: Loreal infallible brush foundation (NY! första gången jag använde denna)
Puder: Favoritpudret från Isadora, oil control compact powder.
Blush: Loreal True Match 365 Nude Brown.
Ögonbryn: Ögonskuggan peppar från färg.
Ögonskugga: Isadoras Eye shadow Quartet Khaki Bronze palett och jag använde skuggan på övre raden till höger på locken samt lite under ögat vid de nedre fransarna.
Eyeliner: Svart från Lumene Natural code.
Mascara: Loreal Lash Architect 4D.
Läppar: Max Factor lipfinity lasting lip tint nr 03 (NY! första gången jag testar denna) senare på kvällen använde jag även lite genomskinligt gloss från MNY över.

15 svar på ”Lördagens makeup – ohoy!

  1. Vacker som en vårdag :)

    Och vi har alla Disney-filmer kvar på VHS. Tråkigt att de inte kommer till någon användning bara.. Om inte mamma har gjort sig av med dem filmerna nu. Vet inte. Men den videon du hade lät ju skitbra? Haha. Aldrig sett eller hört faktiskt. Gamla, hederliga VHS ^^

  2. Svar: Jag vet egentligen oxå det där, men jag känner mig lite lurad. Har jag gått och trott att vissa räknas till mina nära vänner, när de egentligen inte är det?

  3. Haha, samma här, och lika glad är jag för det! :) Vi är nog många med telefonskräck, märkligt det där men skönt att det finns fler knäppskallar än jag. ;) Ha en fin onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *