[ Tavlan på mig. ]

[ Tavlan på mig. ]

Kommer ni ihåg förut när jag var så arg i detta inlägget? Jag trodde alltså inte att fotografen var seriös när han berättade att jag hängde på en restaurang i västerås..men det gör jag tydligen. Inte direkt någon smickrande bild? What’s up with the light liksom? Ser ju lite halvmongo ut i ansiktet :) haha.

Oh well. Tack Janne för att du fick Patrik att ta bilden till mig :)

Oh well..jag kan ju skryta med att en bild av moi hänger någonstans i Västerås…om det nu är något att skryta med. Troligtvis inte ;) haha.

(Tydligen så hänger tavlan på en jäkligt fin restaurang..så jag får nog skryta lite ändå)

23 svar på ”[ Tavlan på mig. ]

 1. mm.. aldrig kul med bilkrångel.. Klart de är nått att skryta över att du hänger på en restaurangvägg! ;)

 2. Hahaha, nice me en bild på restaurangen!! Kan du inte sätta ihop lite av dina bilder på nåt kollage i nåt inlägg nån gång? hahaha, nu låter ja som värsta stalkern, men du har ju verkligen annorlunda bilder ju. Ha en skön kväll nu å va kul att du gick in på min blogg :-)

 3. Svar: Självklart blir det recensioner :D

  Jag tycker att tavlan var fin iaf :) Vill också ha en på mig ;p

 4. Tycker det är ashäftigt att du finns med på tavla på en restaurang :D Dock tycker jag det är oförskämt av fotografen att inte se till om det godkännande först!! Vem har fotat???

  Tycker tavlan var fin. Men eftersom det är som text över hela tavlan förutom bara ansiktet blir det lite weird, som du säger om ljuset. Dock tycker jag att det beror på texten över allt annat, ansiktet blir så "uthängt & blekt" om du fattar vad jag menar.

  Men jag tycker du ska vara stolt, inte alla som får sitta på en vägg så där :D

 5. Bilden är ju jätte fin.. Kan säga att tabazco är en bra restaurang i Västerås. Däremot har jag inte kollat om din tavla hänger där.. Men jag lovar du passar bra i deras coola inredning ;)

 6. Där är ju bilden! Jag var lite väl seg att ta bild på den men har inte hunnit :$ Tänkte faktiskt för en stund sen om jag skulle ner och ta kort på den men det var ju fixat :)

  Kan säga dig att bilden på dig är mkt finare i verklighehten på väggen! :)

  Det är en fin och bra restaurang som den hänger på ;)

 7. WTF? Det här hade jag missat! Jävla semester, nu hänger jag ju inte med ;) Men skitdålig stil av fotografen, jag vill bara ta ett vedträ och köra upp i valfri kroppsöppning på honom :@

 8. Du får komma förbi Västerås en vända när du är i Sthlm eller i Örebro så kan vi gå dit och kolla på den ;)

  Som Tessan skrev, din tavla passar in på den fina/coola inredning de har där. Många som hänger på det stället.

  Tänk dig vad många gånger jag har suttit och kollat på tavlan på dig och undrat om det inte är du haha. ;)

 9. Alltså. Vissa drag du har i ansiktet gör att du är så sjuuukt lik Anja Pärsson ibland. (du vet, skidåkerskan) Helt sanslöst läskigt lik. Söta är ni båda två också så det är helt klart en komplimang!

 10. Tabasco är en grym restaurang, grymmaste maten, grymmaste inredningen och sjukt bra personal, var glad att du hänger där och inte på ngn vidrig pizzeria =) Trust me!

 11. Jag kände igen den, men ändå inte. Wierd. Han sa ju till mig att det skulle komma fler bilder, men jag vet int evilket år han syftade till… =/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *