tävling: armband från bijoux by us.

tävling: armband från bijoux by us.

jag fick detta armbandet på köpet vid en beställning från nelly tidigare men då ljusrosa inte riktigt är min färg så tänkte jag tävla ut det till någon av er läsare istället! ;) beskrivning av armbandet:  Längd: 50cm, trevarvs. Förlängningskedja: 3,5 cm  Plätering: Rhodium. värde: 129:-

för att delta i tävlingen om armbandet så svara på följande fråga: vilken stad / by bor du i?

tävlingen avslutas måndagen den 11:e Januari. Lycka till allihopa! <3

86 svar på ”tävling: armband från bijoux by us.

 1. Halmstad, ca en mil utanför i ett område som heter Gullbrandstorp, (trivs dock inte för det är lite lantigt, med hästar och så, bodde i halmstad city innan så)

  Deltar gärna ;D

 2. Malmö. Känns lite tomt att bara skriva det, vill skriva en liten motivering eller något för att vinna, vill verkligen vinna just det armbandet men ja okej jag håller mig kortfattat; Malmö :)

 3. Men jägarns vad kul och vad snällt av dig att lotta ut den! Tyckte den var fin ju och har inga armband, kanske har man tur och vinner då :)

  Bor i Valdemarsvik x)

 4. åhh vad spännande, tur att man har olika smak då.. hehe
  jag bor i Västerås!

  /Absolutme
  =Me, Pics and Thoughts, With an acid mixture of life! ENJOY! And have a noise day! ♥

 5. Härligt att du lottar ut den istället! =D Jag bor i Vänersborg och bara sitter o håller tummarna. ;)

 6. när jag är hemma i sverige så bor jag i stockholm (under lov och ibland storhelger). när jag är i danmark och pluggar är det Odense som gäller.

 7. Ser ut att vara lite ljusrosa, låter som ett armband i Mikaelas stil! Jag bor uppe i norr, närmare bestämt i staden Luleå.

 8. Hejsan :)

  jag är gärna med och tävlar , och svaret på frågan är att jag bor strax utanför Göteborg i en liten stad som heter Kungsbacka.

 9. Att jag är norrlänning kanske är uppenbart. Men staden är Skellefteå. Ligger ca 88 mil norr om Stockholm, ta bara E4an norrut. Ligger mitt mellan Umeå och Luleå och har cirka 85000 invånare. Finns EN vettig nattklubb, ett hockeylag i elitserien och ett damfotbollslag i allsvenskan. :)

 10. Jag bor i en liten hockeytokig stad som heter Skellefteå. Trivs jättebra trots att det är så himla kallt här nu på vintrarna:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *