Tävling: More by Demi.

Tävling: More by Demi.

Oriflame är generösa och vill tävla ut två skönhetskit som innehåller Eau de Parfym, Body Spray, Body Butter och Shower Gel ur More by Demi kollektionen! Allt detta har ett värde av 700kr. Självklart vill jag ge två av mina läsare chansen att vinna detta!

Jag har själv parfymen och använder den till vardags. Doften på parfymen är: tahitisk ylang-ylang, elegant jasmin och cremig sandelträ.

För att delta i tävlingen:

Svara på frågan nedan i kommentarsfältet och motivera varför just du ska få Demi Moores exklusiva doft!

Tävlingen avslutas Onsdagen den 14:e November 2012 kl 22.00 och kom ihåg att det är två vinnare som dras! ;)

Psst..är du bra på matte så blir nog inte frågan så svår om du kikar in här ;)

 

46 svar på ”Tävling: More by Demi.

 1. Oriflame fyller **år iår :)

  Min motivering: Såhär när vintermörkret och regnet smyger sig på och pmsen värre än någonsin kan man behöva lite vardagslyx :)

  ** Rätt Svar :)

 2. **år firade dom i slutet av sommaren och jag behöver hitta en ny doft, vilket jag har så svårt för! :)

  ** Rätt Svar :)

 3. Är inte bra på matte men räknade ut det till ** år :D
  Min motivering då : Doften låter spännande och jag har bara en vettig parfym innan ;P Skulle vara roligt att kunna variera lite.

  ** Rätt Svar :)

 4. Vilken urfin tävling! Klart jag vill vara med! Oriflame fyller ** år! Nu till anledningen att jag vill vinna: Jag älskar allt som har med smink och krämer att göra. Däremot är jag inte så hemma på parfymer och jag har därför inte så många, men jag vill väldigt gärna lära mig mer och prova fler dofter! Detta kan ju vara en början till mitt nya intresse?

  ** Rätt Svar :)

 5. Oriflame fyllde ** år i år :)
  Jag vill förgylla mina dagar med en ny fräsh (stavar inte bra idag) doft. Extra roligt att Demi More har varit med och tillverkat den, plus att min favorit bloggerska äger en sån :P

  ** Rätt Svar :)

 6. Oriflame fyllde ** år!
  Jag vill så gärna prova den doften, så att vinna den vore fantastiskt!:))

  ** Rätt Svar :)

 7. Jag är med och tävlar!
  Oriflame fyller ** år, håller tummarna att jag vinner.
  KRAM

  ** Rätt Svar men du måste lämna en motivering till varför just du ska vinna! :)

 8. Svar: de firade ** år i år :)
  Jag skulle vilja vinna den för att jag har en väldigt intensiv period just nu på jobbet så detta vore en rolig uppmuntran :)

 9. Jag vill väldigt gärna vinna!
  Har kommit upp i den åldern då julklapparna blir färre och om jag vann detta skulle jag helt enkelt lägga det i ett paket till mig själv och placera under julgranen!

  Oriflame fyller ** härliga år!

  ** Rätt Svar :)

 10. 1. Oriflame fyller ** år i år då de startade 1967.
  2. Jag älskar att testa ny produkter och dofter men är väldigt dålig på att unna mig något, känns liksom jobbigt att lägga pengar på skönhet. Därför vore det grymt kul att få vinna något lite exklusivare :)

  ** Rätt Svar :)

 11. Oriflame fyller ** år i år! Jag vill vinna eftersom jag tror att denna doft skulle passa mig perfekt. jag behöver en ny parfym och det skulle vara extra kul att få Demi Moores doft.

  ** Rätt svarat :)

 12. Oriflame fyller ** år.

  Jag skulle vilja vinna, då det vore roligt att få pröva något nytt och då det vore härligt med en färgklick i vardagen :)

  ** Rätt svarat :)

 13. ** år! :D

  ** Rätt svarat men du måste återkomma med en motivering till varför just du ska vinna för att din tävlingskommentar ska godkännas, mvh cecilia.

 14. Oriflame fyllde ** år iår! :)

  Jag vill vinna för att jag vill lukta gott helt enkelt. Min parfym som jag har nu är inne på sista versen, och jag behöver en ny. Snålheten i mig säger att jag inte vågar köpa något nytt så jag håller mig till det gamla vanliga – medans nyfikenheten gärna stillas genom att testa just nya dofter. Så denna vill jag prova! =)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  ** Rätt svarat :)

 15. Oriflame grundades 1967, så då svarar jag ”vad är **?” i bästa Jeopardy-stil.
  Skulle vilja vinna därför att
  Är torr som en tok på ben och ”futter”
  Är i behov av ett lent Body Butter,
  Vill dofta som en gudinna, okej?
  Önskar mig därför en chic Body Spray,
  Rimmar helt uselt, det hajar jag väl,
  Men vill ändå ha en go Shower Gel,
  Är halvgammal, trött och har sladdriga lår,
  Men har jag tur kan jag dofta av More :D

  PS: I Västmanland säger folk ”futter”, ”mussa”, ”hust” osv istf ”fötter”, ”mössa” och ”höst”, därav den eminenta formuleringen på rimmets första rad :D

  ** Rätt svarat :)

 16. Tjo. :D
  Oriflame fyller ** år i år.
  Jag hade gärna velat vinna detta till min mamma som jobbar hårt för att få vardagen att gå ihop.
  Hon gillar smink och att göra sig fin samtidigt som vi inte har pengar till att lägga utöver de ”vanliga” utgifterna. Just nu använder hon en parfym från ICA MAXI och jag hade velat ge henne detta för att hon förtjänar lite lyx.

  Hoppas på det bästa.

  ** Rätt svarat :)

 17. De fyller ** år. Jag skulle behöva en ny doft då jag har haft samma länge nu och börjat tröttna på den.

  ** rätt svarat, du är med i tävlingen :)

 18. dom fyller ** i år. skulle vara så underbart att vinna har länge nu stått utan både parfym och butter och dessa skulle verkligen liva upp min mörka höst vardag:)

  ** Rätt Svar :)

 19. Oriflame har fyllt hela ** år!

  Detta skönhetskit skulle jag faktiskt vilja vinna åt min mamma som väldigt sällan lägger ner pengar eller tid på skönhet, och när hon väl gör det är det samma gamla tråkiga produkter då hon inte vågar testa något nytt. Så detta kit skulle verkligen liva upp henne vilket gör henne gott! :)

  ** Rätt Svar :)

 20. De fyller ** år i år.

  Jag har varit nyfiken på den här ända sedan jag hörde talas om den. Inte för att den promotas av Demi Moore utan för att den innehåller jasmin. Det är min favvodoft alla tider.

  ** Rätt Svar :)

 21. Jag skulle vilja vinna den till min syster som äntligen kommer hem till jul! Hon har varit borta i ett halvår och det hade varit en perfekt julklapp! Hon älskar dofter med jasmin så det var väldigt passande! Tack på förhand, MVH Louise

  Oriflame fyller ** år!

  ** Rätt Svar :)

 22. 1. Jag vill vinna därför att jag fyller 35 om några veckor och denna härliga doft vore en jättefin present :-)
  2. Oriflame fyller ** år

  ** Rätt svar :)

 23. Jag är gärna med :)

  Oriflame fyllde ** år iår :)
  Jag skulle vilja vinna doften till min mamma. Hon är världens bästa mamma och mormor som alltid ställer upp, och hon förtjänar det allra bästa.

  Kram, Ingrid

  ** Rätt Svar :)

 24. Tror att denna parfym skulle värma min kropp i vintermörktet. Har bara fruktiga lätta dofter här hemma, så denna skulle passa bra nu när vi är på väg mot mörkare tider!
  Svar: 35 år

 25. Oriflame fyllde ** år! Jag skulle ge paketet till min snälla mamma som alltid ställer upp för oss och alldeles för sällan unnar sig någonting. Och för att hon fortfarande har barnasinnet kvar vilket märks är hon leker med sina barnbarn :) Så lite mammalyx till henne hoppas jag på!

  **Rätt svar :)

 26. Svaret är ** år :) Jag skulle vilja vinna dels för att jag inte tror jag provat något från Oriflame men även för att jag på senaste tiden börjat bli väldigt doftkänslig och behöver hitta nya favoriter vad gäller nästan allt! :)

  ** Rätt svar :)

 27. Svaret är ** år. Grattis till dem. Jag vill vinna eftersom jag tycker Demi Moore är en otroligt vacker och fräsch kvinna. Tänk att få vinna hennes doft – skulle vara en ära att få göra det.

  ** Rätt svar :)

 28. Svar: ** år

  Motevering: Detta hade blivit en toppen julklapp till min kära mamma. Hon skulle behöva lyxa till det lite,hon har gjort så mycket för migoch skämt bort mig många gånger nu är det hennes tur att få skämmas bort.

  ** RÄtt svar :)

 29. Fick hem senaste katalogen i fredags och denna nyhet är med på önskelistan :) Är dock inte rätt läge för egoshopping så jag hoppas på vinst. Älskar jasmindoft och jag fyller faktiskt år i december ;-)

  Svaret är ** år.

  ** Rätt svar :)

 30. Svaret är: Oriflame fyllde ** år. :)

  Det hade varit kul att få prova denna doft
  och kunna skämma bort sig själv i vintermörkret.
  Det hade verkligen piggat upp min vardag
  med en ny, härlig doft. :)

  ** Rätt svar :)

 31. Hejhej!

  Svar: ** år (grattis!)

  Hm, en ny doft till vintern låter ju sådär skönt lyxigt. Att jag dessutom fyller år och älskar presenter är en annan anledning. :)

  Fram för extra presenter till oss som fyller år i den månaden som alltid beskrivs som årets tråkigaste! ;)

  Kram Anna

  ** Rätt svar :)

 32. Klart jag vill va med i utlottningen :)
  43 år (Oriflame grundades i Sverige 1969)
  Motivering:
  Lite lyx och Flärd, är varje kvinna Värd!
  Att Demis doft få Bära, vore för mig en stor Ära!
  Kan tänka mig att den doftar Gott, skulle känna mig förföriskt Hott ;)

 33. Wow,wow ännu en supertävling hos dig… Jag är helt tokig i dofter som har noter av sandelträ i sig och det vore såå roligt att få prova den.Jag håller med Coco Chanel som sade; A women who doesn’t wear perfume has no future…
  Önskar därmed lite framtidshopp från min favvobloggerska och Oriflame

  Rätt svar: 42 år

 34. Ja men, hur korkad är inte jag… Upptäckte att jag tryckte fel på tangentbordet och det blev en 2 istället för en 5. Rätt svar är förstås ** år.

  ** Rätt svar ;)

 35. Oriflame fyller ** år i år!

  Det hade varit så roligt att vinna! Har inte mycket möjlighet att köpa mycket till mig själv, vi renoverar och bygger ut huset, så alla pengar går till sånt ”roligt” som bräder, spikar och gipsskivor… Min arbetssituation är dessutom väldigt osäker, så det hade verkligen piggat upp mig med en ny doft! Den låter helt underbar!

  ** Rätt svar :)

 36. Är gärna med och tävlar. Svaret är ** år. Vill vinna för jag är inte van att använda så fina produkter, flera produkter i samma serie. Vore underbart att få njuta och skämma bort sig själv med detta paket.

  ** Rätt svar :)

 37. min motivering lyder: jag är en hängiven parfymentusiast och älskar att ha ett brett utbud av parfymer att välja bland. doftnoterna av mandarin, persika och jaskim låter helt fantastiska och exklusiva. jag ogillar starka parfymer och tror att denna kan passa min personlighet!

 38. Rätt svar: ** år!

  Min favvodoft från Jennifer Aniston är snart slut – vill hemskt gärna då testa en annan skön skådisdoft som Demi:) Så snygg- både hon och flaskorna:)

  ** Rätt svar :)

 39. 15 år! :)
  Jag skulle vilja ge den här till min kära mamma för att hon är värd en ny parfym som bara är hennes! Annars brukar jag lätt gå in i hennes badrumskåp när jag är hemma & ”snål” spruta lite trots att jag äger betydligt fler än henne. Tror hon hade blivit väldigt överaskad om hon hittade detta under granen :}

 40. **år :-)
  Hade varit kul att vinna något som man har lite nytta av å dessutom få känna sig fresh igen. Plus att jag hoppas att den doften är den rätta för mig så kanske man slipper stå i en parfyme affär i timmar innan man hittar en som man någorlunda tycker om.. han än så länge inte hittat en favorit. :-( :-)

  ** Rätt svar :)

 41. Svar: **år

  Jag behöver en ny doft, är så inbiten i den jag har. Vill våga testa nåt nytt och kanske upptäcka Oriflame lite mer :-D

  ** Rätt svar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *