Volvo Nagellack!

Volvo Nagellack!

Jag fick dessa tre nagellack som är framtagna av Volvo i present med Stefan (vart han jobbar kan ni ju klura lite på..;P) men har inte hunnit lacka med dom ännu. Dessa tre lacken (Cosmic White, Ember black & Vibriant Copper) säljs i ett kit och kostar cirka 149kr och kan köpas hos volvo. Det ska även ha lanserats ett rött lack i nyansen Passion red. Ska bli spännande och se hur formulan är på dessa lacken och jag tror att Vibrant Copper blir favoiten av dessa tre :)

Hade ni hört talas om att Volvo har lanserat nagellack?

11 svar på ”Volvo Nagellack!

  1. Jag har hört talas om att de gjort nagellack i deras mest populära lacker på bilar men har inte sett dom så det var ju lite kul att se dom. Jag brukar få merca nyckelringar av min sambo :p de har inte kommit med nagellack än :)

  2. Vänta nu, Volvo som i… Volvo the carmaker?! Det har flugit rakt över huvudet på mig, men låter riktigt intressant! (Och otroligt konstigt)
    Det vore kul att se hur de fungerar på naglarna :)

    1. Svar till Sandra: haha japp Volvo som i bilarna volvo ;) Lacken ska vara inspirerade av deras bilfärger om jag förstått det hela korrekt, lite roligt :) Ska testa ett av lacken nästa gång jag ska lacka om naglarna så får vi se om dom vet hur man gör lack ;)

  3. Haha! Jag har sett reklam för dom där, vill ju verkligen ha en s60 i kopparfärgen, så jävla snygg bil! Men så jobbar jag på Volvo också, så jag borde ju införskaffa det där lacket, haha.

  4. Mannen nämnde dessa lack för mig för ganska länge sen, men detta är första gången jag faktiskt ser dem. Älskar konceptet, o skulle gärna matcha naglarna med bilen. Önskar BMW gjorde likadant så jag kunde sitta där o stajla med naglar i en slags silver/nougat/pearlnyans. Coolt. Ser fram emot att få beskåda det färdiga resultatet :)

  5. Tycker dock att det är synd att de inte har Barents blå metallic efterom då hade jag kunnat matcha min nya bil :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *