Tävling: Vill du få längre fransar? Nu har du chansen att testa Neu Lash!

Tävling: Vill du få längre fransar? Nu har du chansen att testa Neu Lash!

Om vinsten: neuLash är ett innovativt serum som förstärker ögonfransarna och bidrar till friskare, naturligare fransar. Produkten visar otroliga resultat efter endast 4 veckors användning, med påstrykning en gång dagligen.

Serumet skyddar mot förslitningsfaktorer och hjälper till att förbättra fransarnas styrka och kvalitet. neuLash levererar nödvändiga proteiner och vitaminer samt mjukgörande och föryngrande ingredienser, som alla förstärker befintliga fransar samt ökar tillväxten av nya, samtidigt som fransarna får mer lyster och blir mer elastiska.

Behållaren ni har chansen att vinna är ett prov på 3ml och är värd cirka 800-900kr. En liknande behållare jag haft och den har jag fortfarande kvar av och har på då och då.

För att ha en chans att vinna ska du svara på följande frågor bland kommentarerna till detta inlägg:

*Kan man använda neuLash två gånger dagligen för att få ännu snabbare resultat? (Psst svaret finns här)
* Varför ska just du vinna?

– Tipsa gärna om tävlingen i din blogg  – det är valfritt men ger dig en extra chans att vinna, posta då länken till inlägget bland kommentarerna.

Tävlingen avslutas måndagen den 17:e Januari, klockan 23:59.
Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

162 svar på ”Tävling: Vill du få längre fransar? Nu har du chansen att testa Neu Lash!

 1. Svaret är NEJ och jag ska vinna för att jag behöver låååånga, vackra, fylliga ögonfransar för att kunna förtrolla de män jag vill åt med mina bambiögon.

 2. Ohh vad kul! Klart jag är med!
  1. Nej man ska bara applicera en gång om dagen!
  2. För att jag velat testa ett fransserum länge nu men det är ju så himla dyrt och det har jag inte råd till som student.

 3. SVAR: Nej Neu Lash ska bara användas en gång per dag.

  MOTIVERING: Jag har nu jätte länge velat testa denna produkt.
  Har sett på lite olika bloggar där den har testats och man har verkligen sett resultat.
  Skulle bli jätte glad om jag hade turen på min sida.

  Kramar

 4. Svaret på frågan:
  Nej, neuLash ska användas en gång om dagen för fylligare och vackrare fransar. Ytterligare använding av neuLash är inte nödvändigt eller att rekommendera.

  Motivering till vinsten:
  Det är ganska roligt att du lottar ut neuLash. Det är en produkt jag länge velat pröva, men är knappast något jag kan prioritera att köpa i första hand. Skälen till det behöver ingen närmare förklaring, då jag undviker snyfthistorier :)
  Det lustiga är att jag önskade mig just detta i julklapp, men fick inte det. Fick så mycket annat fint och neuLash är inte heller billigt, så det var väntat. Så jag skrev en önskelista till mig själv ^^
  Där har jag nu skrivit ner saker jag behöver och vill ha, uppdelat i tre kategorirer. Kategori köpa nu, kategori köpa senare, kategori köpa i framtiden om man har tur :) neuLash står på kategori, senare köp. Men jag borde nog tillägga ”väldigt mycket” senare köp. Så drar du igång en tävling med just neuLash. Att vinna käns långt bort, men det kändes lite som en slags mening när detta dök upp. Det enda jag kan göra är att hoppas på lite tur :)

 5. Jag är med! Svaret är nej. Mina ögonfransar är sköra och jag vill att de blir snygga utan mascara:)

 6. Hej!

  Jag vill gärna vinna då jag har väldigt vackra ögon men mina ögonfransar är en katastrof. Förr var de långa och täta men nu har man förfallit sen barnen kom. Dags att ta kommandot över utseendet igen!

  Och nej man ska inte ta på Neu Lash mer än en gång per dygn!

  Hälsningar

  Annika

 7. *Nej, neuLash ska användas en gång per dag, det är onödigt att använda det mer än en gång per dag då det inte snabbar på resultatet.

  *Jag tycker att just jag borde vinna tävlingen för att jag (vill vinna) tycker att långa fina fransar är det finaste som finns. Passar verkligen inte i knepiga sminkningar med ögonskuggor och sånt, men i bara länga fina fransar är jag skitsnygg hihi. Men tycker att lösögonfransar är jobbigt, har länge varit sugen på neulash, men det är ju rätt dyrt, hoppas på att jag har tur :)

  *Hade gärna länkat dig i min blogg om jag hade haft någon, men det har jag inte, hoppas jag kan vinna ändå hihi :)

 8. Fråga: Nej. det ska bara användas en gång om dagen.

  Jag skulle så gärna vilja vinna då mina ögonfransar är superkorta och jag har, sedan Neu lash kom ut, velat prova det, men som student har man tyvärr inte råd med det. Så det hade varit superkul att få chansen att prova det. Jag skulle kunna skriva att jag vill så gärna ge bort det i födesedagspresent till min syster som fyller år i slutet av januari, men nu skulle jag faktiskt vilja unna mig själv något :)

 9. Oh,den skulle va kul att vinna :)
  Det räcker med en gång per dag.Varför jag ska vinna…nu vet jag! Då kan jag vifta=flörta med mina långa fransar(efter att använt neulash) mot min kära sambo för att kanske få köpa den större förpackningen sen ;)
  Tack för en härlig blogg!! :))

 10. Svar:
  Nej, neuLash ska användas en gång dagligen för att få fylligare och vackrare fransar, och ytterligare daglig användning är varken nödvändning eller att rekommendera.

  Motivering:
  Jag vill vinna för att jag har nu länge gått och suktat efter att någon gång få testa neuLash serum. Vill testa för att jag har kooorta och tunna ögonfransar!

  Vill själv se ifall produkten fungerar och ifall den kan hjälpa mina ögonfransar att bli längre och eventuellt fylligare.

 11. Svar: Nej, det är inte nödvändigt att använda neu lash två ggr per dag.

  Jag vill vinna eftersom jag är så nyfiken på om det verkligen funkar på mina korta, fåniga fransar som aldrig vill växa till sig.

 12. Svar: Nej, neuLash ska användas en gång dagligen för att få fylligare och vackrare fransar, och ytterligare daglig användning är varken nödvändning eller att rekommendera.

  Varför jag ska vinna? Jag tycker själv att mina fransar är ganska korta och det är verkligen inget jag gillar och visst det finns lösögonfransar men det orkar jag aldrig hålla på med så detta vore ju toppenbra!! I,m in, let me win :D

  Tipsade självklart om tävlingen,http://sweetkay.blogg.se/2011/january/jag-tavlar.html#

  Kram.

 13. Jag vill gärna få chansen att vara med och tävla om denna produkt!

  serumet ska användas en gång om dagen, helst på kvällen så att det är torrt innan man applicerar vanlig makeup. Att använda det fler ggr per dag är inte att rekomendera och det ger inget snabbare resultat.

  Jag vill så gärna vinna denna produkt, velat testa den enda sedan du skrev om den i sommras/våras. Så jag håller mina tummar och tår och blundar hååårt!

  Självklart har jag delat med mig om din tävling: http://charade.blogg.se/2011/january/tavling-hos-cecilia.html#comment

  :D

 14. vilken underbar tävling!!! =D

  svar:nej man ska bara använda den 1 gång/dag

  vill verkligen vinna för jag har så korta tråkiga fransar och lösögonfransar lyckas jag aldrig med:P så vore underbart att få vinna och testa på hur det känns att ha långa fina fransar! :)

 15. Svaret på frågan är nej och varför jag vill vinna är för att jag suktat länge efter Neulash till mina spretiga, glesa fransar men tyvärr inte haft råd.. Hoppas, hoppas på vinst ;)

 16. 1. Nej, det ska användas en gång dagligen & dom rekomenderar att man inte använder det 2ggr dagligen.

  2. Åh åh åh, för att det vore guld o ha ännu längre & fylligare fransar till bröllopet juh! Vore perfa! Bröllopet är om 4 månader så det är alldeles laaaagom tid att vinna NeuLash nu =)

  3. Tipsat om tävlingen i min blogg: http://inwe.se/?p=7172

  KRAM!

 17. * Det gör ingen skillnad att använda Neu Lash två gånger om dagen. Det räcker med en :)
  * Anledningen til att jag vill vinna är helt enkelt för att jag har superkorta ögonfransar. Jag har försökt använda lösögonfransar ibland, men det ser inte riktigt naturligt ut på mina ögon. Har väldigt små ögon.
  Har länkat nu. Hoppas det var okej att låna bilden. Annars får du säga till :)
  http://theworldsgreatest.blogg.se/2011/january/neu-lash-ja-tack.html#comment

 18. * Nej neuLash ska användas en gång/dag. Att applicera fler gånger är varken nödvändigt eller rekommenderas.
  * Jag skulle vilja vinna för att detta är den perfekta födelsedagspresenten till min kära syster! Hon har väldigt korta ögonfransar och pga detta blir det inte bra om hon böjer och applicerar mascara. Vet att hon skulle bli så glad av att få längre fransar, och är min syster glad så är jag glad!

  1. Du måste ju lämna länken till inlägget också knäppfia ;) Klistar in den i din kommentar själv nu :P

 19. Hej Cecilia =)!

  Jag testar min lycka här å HOPPAS så att jag vinner =)!

  Svar på fråga 1: Nej det ger inte en bättre och snabbare effekt av att applicera Neu Lash 2ggr dagligen. Det räcker med en ggn per dag.

  Svar på fråga 2: För att jag länge har velat testa produkten men varit skeptisk till den. Men har nu sett att den verkligen fungerar och jag har rätt långa fransar sen tidigare men tätare och längre skulle vara ännu snyggare =). Plus att jag läser din blogg dagligen hihi =).

  Har tipsat om din tävling i min blogg här: http://luzzis.se/2011/01/06/neu-lash-hos-wysteriia/

  Kram kram
  Helena

 20. Hej! Jag vill garna vara med och tavla om NeuLash!

  *NeuLash skall endast anvadas en gang per dag for att ge fylliga fransar, 2 gg/dag ar inte att rekommendera

  *Oj, Det ar alltid sa svart att motivera varfor man skall vinna, jag menar, alla som tar sej tid att tavla fortjanar att vinna! Jag heter Julia, ar 25, bor i London och pluggar juridik. For att fa chansen att gora detta tar jag stooora lan for att skolan kostar multum. Men det ar det vart! Jag alskar den positiva stressen skolan skanker mej, tenor ar val inte alltid kul, och att leva pa storkok ar inte heller hur lycka ofta stavas, men jag kanner mej i alla fall valdigt glad och forunnad! Med stora lan ar det inte latt att med gott samvete unna sej saker som NeuLash, och darfor blir jag extra glad nar ni toppbloggerskor ordnar tavlingar for oss!
  Nu haller jag tummarna, och skulle jag vinna kommer jag dela min NeuLash med min van Jenny!

  * Jag har ingen blogg men hade jag haft en hade jag skrivit om din tavling :)

  Kram pa dej!!

  Julia

 21. Nej, en gång dagligen är det som rekommenderas!
  Jag hoppas verkligen att jag vinner för effekten ser helt otrolig ut! Mina fransar är korta och det blir inte ens riktigt bra med en förlängande mascara. Jag vill gärna testa och se om en sånhär mirakelkur skulle hjälpa även mig!

 22. Åh jag vill vara med! svar: nej den ska användas en gång per dag.

  Jag vill verkligen vinna för jag tipsade mamma o denna produkt då hon har s.k ”grisfransa” alltså inga alls knappt och hon är så ledsen över det. Jag hade blivit SÅÅÅ glad om jag fick ge henne denna och hon kunde få längre fransar då hon inte har råd att köpa denna produkt pgr av priset.

 23. Åh jag hade skrivit en lång kommentar (men hade inte skrivit in mailen så allt togs bort, det tycker jag är riktigt tråkigt med wordpress :/)

  Nåja, jag har länge viljat testa denna ”mirakel” pridukt men tyckt att prislappen är lite väl saftig. Så självklart vill jag vara med och tävla!

  Svaret på frågan är: Nej, neuLash ska bara användas en gång per dag – inget annat!

  Såg att du skulle på bloggfesten också, kul – då kommer vi ses där ;D

 24. Vilken skillnad! Jag är med och tävlar! Jag har länkat till tävlingen här: http://junitjejen.se/vinn-neu-lash/
  Svar på frågan: Man kan inte använda ne lash två gånger dagligen, utan endast en gång per dag.
  Jag ska vinna just för att jag har så korta ögonfransar. Jag har länge drömt om långa ögonfransar. Ingen mascara tycks hjälpa. Om jag vann skulle jag bli överlycklig!

 25. Man ska använda NeuLash en gång per dag max det skyndar inte på att använda den fler. Jag kommer att göra ett inlägg om tävlingen imorgon så jag återkommer med länken då…vill verkligen supergärna vinna denna tävling !!

 26. Nej, neuLash ska användas en gång dagligen för att få fylligare och vackrare fransar, och ytterligare daglig användning är varken nödvändning eller att rekommendera.

  Jag har ingen motivering varför just ja ska vinna.. alla är lika värda! =)

 27. Nej, man ska inte använda neuLash mer än en gång om dagen. Det räcker tydligen med en gång vilket låter väldigt bra för mig som är lite lat..

  Jag tycker att jag borde vinna av den enkla anledningen att jag vill ha längre och finare fransar!

 28. Vilken dröm långa ögonfransar, för jag som har i princip blonda obefintliga ögonfransar skulle detta vara drömmen. =)

 29. Ja e me o tävlar !! ;)

  Svar; Nej, det ger inte snabbare resultat om du använder neuLash två ggr om dan.

  Jag har väääldigt korta, sköra ögonfransar.. som ja tappar jättelätt..
  Såklart önskar ja vinna för o se om neuLash kanske hjälper.. Ha funderat på att köpa Neulash ett par gånger, men de där extra pengarna finns inte… :/ Så nu känner ja verkligen att ja håller alla mina tummar o tår för att ta hem den här vinsten…

  Motivering;
  NeuLash för längre fransar?
  Jaaa, ja e gärna me o chansar.
  Positiva resultat lockar såklart,
  funkar det här e de underbart.
  Tänk vilken glädje, oj vilken grej..
  – Ja skulle bli världens lyckligaste tjej.

  Har länkat här; http://piicniic.blogg.se/tavla/2011/january/neulash.html

 30. Nej en gång om dagen räcker. Jag skulle vilja vinna då jag tyvärr är en fattig student vars pengar bara räcker till mat och hyra, men likt alla andra drömmer om låånga ögonfransar haha. Jag hade gärna länkat till tävlingen om jag bara hade haft en blogg, men jag hoppas att jag har en chans att vinna ändå :)

 31. Svaret på frågan är nej man ska inte applicera det 2 ggr på en dag för det ger inte bättre resultat och är inte att rekommendera.
  Och jag vill vinna därför att jag har ganska korta fransar och får istället ta 30 lager mascara. Och sen så har jag tittat på denna produkten as länge och velat prova, men eftersom jag är megafattig student harjag inte möjligehten att göra det.
  Håller tummar och tår för att jag vinner.
  Hade bäst och så hoppas vi att snön försvinner för alltid snart ;)

 32. Kjæresten min har forferdelig lyst på Neu Lash, og har snakket om det veldig lenge. Hun ønsket seg det til jul, men jeg ga henne sexy undertøy i stedet. Hun likte det, men går fremdeles rundt og maser om Neu Lash. Dessverre er det alt for lenge til bursdagen hennes. :(

  Håper jeg vinner, så jeg slipper å høre på alt maset!

  Hilsen Vetle

 33. Hej.
  Jag vill gärna vara med och tävla. Brukar kolla in din blogg lite då och då, via Maria. Svaret på frågan är: Nej det ska man inte göra!
  Jag vill vinna därför att jag har en formsvacka just nu och behöver piggas upp så att jag är redo, fräsch och spänstig inför våren! :-)

 34. 1. Nej, en gång om dagen räcker!
  2. Jag är så trött på mina korta ögonfransar. Har provat alla olika tips jag kan hitta för att få dem längre, men förgäves. NeuLash verkar vara den enda lösningen för mig, men på tok för dyrt. Jag skulle aldrig få köpa det. Så detta vore chansen för mig, att få vackra och flirtiga fransar. Jag vore så otroligt tacksam!

  Skulle gärna länkat, men har tyvärr ingen blogg!

 35. Nej det ger ingen bevisad effekt att applicera den fler gånger, det är bara onödigt att slösa på det viset… ;)

  Jaa, varför ska jag vinna?
  Med risk för att få det att låta som att jag fiskar efter sympatier (för det gör jag VERKLIGEN inte, det finns tillräckligt med folk i min närhet som tycker synd om mig – inklusive jag själv under de riktigt dåliga dagarna) så befinner jag mig i en väldigt jobbig situation för tillfället.
  Den 1:a november förra året blev jag inlagd på sjukhus pga ryggsmärtor som senare visade sig vara två diskar i ryggen som flyttat på sig och numera ligger och trycker på nerver i kroppen.
  Efter mer än två månader har det fortfarande inte blivit bra – och för ca en vecka sen blev det så illa att jag numera knappt kan gå eller sitta ner, pga smärtor i ryggen och mitt vänstra ben.

  Pga detta sjukdomstillstånd är jag sjukskriven från att jobba och syssla med det jag älskar – nämligen smink och hudvård.
  Läget är till och med så allvarligt att läkare vill diskutera huruvida jag kommer att kunna fortsätta mitt nuvarande jobb efter att jag blivit frisk (med risk för återfall) och det högg till i mitt hjärta när jag fick veta det.

  Jag vet inte alls vad framtiden kommer att ge eller när/om jag blir helt frisk men jag vet att jag älskar allt som har med smink och kosmetika att göra och om jag vann NeuLash så skulle jag ha långa, vackra fransar då jag förhoppningsvis kan återvända till mitt jobb.
  =)

 36. Hej!

  Oj vilken skillnad. Helt otrolig.
  Jag bidrar gärna med mitt svar samt varför jag vill pröva detta otroliga ”medel”
  ♥ Man skall andvända det en gång om dagen då det räcker gott och väl.
  ♥ Jag behöver en rejäl dos av förnyelse och då skulle Neu Lash verkligen göra susen både för mitt utseende och mitt självförtroende.

  Kram och hoppas på tur!

 37. 1 nejdet ska man inte :)
  2 . för att jag har velat prövat det där länge och nu börjar mina ögonfransar nästan ramla av haha

 38. 1. Nej en gång om dagen räcker.
  2. Jag önskar testa denna produkt för att jag tappat både mitt hår och mina ögonfransar till följd av stark cellgiftsbehandling och det skulle vara en dröm om detta fungerade!

 39. Hej. :)

  neulash ska man använda enligt rekomanditon 1 gång dagligen.

  Jag skulle vilja vinna för att jag har jätte korta och tunna ögonfransar och jag tappar ögonfransar nästan varje dag.
  Dom syns inte så himla bra tycker jag och det kanske är för att jag är asiat då jag har mindre ögonlock än svenskar.

  Jag har alltid velat prova neu lasch, så detta är en jätte rolig tävling som jag jätte gärna skulle vilja vinna :) jag får hålla tummarna :)

  Tack för en bra blogg!

  Kram Natalie

  http://nataliewestman.blogg.se/?tmp=07103559 här är länken från min blogg då jag länkar till din blogg och tävling.

 40. 1: Det ska man inte (ingen ide heller då fransarna inte blir längre av det)
  2: Jag skulle vilja få neuLash för att hjälpa mina stackars fransar (såklart)
  Jag vet inte vad som har hänt med mina fransar, kanske använder en dålig mascara eller nått för nästan 3-4 fransar… Har en väldigt dyr mascara borttagningsmedel, och är väldigt orolig. Därför skulle jag vilja skippa mascaran helt ett tag, fast då har man ju helst lite längre finare fransar såklart…
  http://eleb.blogg.se/2011/january/neulash.html#comment

 41. Svar 1: Nej, det snabbar inte på processen, och rekommenderas därför inte.

  Svar 2: Fattig studerande med korta, bleka fransar, som drömmer om att kunna skämma bort mig själv och mitt ego med långa fransar.

 42. 1. Svar: Nej, den ska bara användas 1 gång dagligen.
  2. Svar: Jag vill hemskt gärna vinna för att jag så länge har velat få längre fransar och nu för tillfället har jag provat nära vad som helst och ingenting funkar! Har så ljusa fransar också eftersom jag är blond så då syns dom inte änns när jag är osminkad. Har försökt att färga fransarna men ingenting fungerar! Jag har börjat böja mina fransar med en frans tång, men vill inte förstöra dom något mer. Så det skulle vara helt fantastiskt om jag fick den möjligheten att vinna och äntligen få hjälp. Kram!

 43. Svar: Nej
  Motivering: Jag har väldigt trista ögonfransar som behöver både fransböjare och en bra maskara för att se ok ut… lite neuLash skulle nog göra susen!

 44. Nej man ska inte använda neuLash två gånger om dagen!
  Jag skulle vilja vinna neuLash för att jag verkligen verkligen vill ha sådär långa och perfekta ögonfransar, flirtmagneter liksom!!

 45. Svar. nej, man ska bara använda det en gång om dagen, som att applicera på kvällen innan man går och lägger sig.

  Motivering: Jag tycker att det är snyggt med långa fransar, det liksom ramar in ögonen på ett snyggt sätt och man får ett mera sug i blicken, så blir det i alla fall för mig och jag älskar det. Men tråkigt nog så är mina ögonfransar så korta att jag inte ens kan få på mascaran snyggt och det ser mest ut som att fransarna bara sticker rakt ut som pinnar för att dom är så korta, och det ser riktigt fult ut, du anar inte. Testade neulash för 1 år sedan och det var hur super som helst och mina fransar blev helt fantastiska men när burken tog slut så blev dom korta igen och dom går sönder och faller av jättelätt, så om jag skulle vinna denna neulashen av dig så skulle jag bli obeskrivligt glad (jag skulle skutta omkring i mitt rum) så jag håller verkligen tummarna så att jag kan få tillbaka mitt sug i blicken igen.
  har länkat i min blogg: http://emiliars.devote.se/blogs/7460957/taevlar-om-neu-lash—avslutas-den-16-januari.htm

 46. 1. Nej, det räcker att applicera en gång per dag.
  2. Du ska låta mig vinna för att jag fortfarande är väldigt skeptisk och behöver överbevisas. Verkar helt galet att det finns en sådan här produkt och varför har man inte gjort en liknande produkt för håret på huvudet :-)

 47. 1. Nej det ger inte ett snabbare resultat att använda produkten två gånger om dagen. En gång räcker.
  2. Har länge, länge velat köpa neuLash men har alltid stoppat mig själv på grund av det höga priset! Iallafall, gjorde ett motiveringsrim! :D

  Mina fransar korta och raka är,
  i neuLash jag därför blivit kär.
  Nödvändiga proteiner och vitaminer den leverera,
  jag nu inte längre behöver experimenter.
  Ögonfransböjaren min vän fått vara,
  men om jag vinner kan den flyga och fara.
  Med Neulash’s förmåga att göra mina fransar långa,
  jag kanske min drömman kan fånga
  Så snälla Cecilia, låt mig vinna,
  så att jag kan få känna mig som en kvinna!

 48. Nej man ska inte använda neulash två gånger om dagen! =)

  motivering: Flickans ögon öppna natt som dag, där ett vårdat yttre är en djungels lag. Denna produkt från neulash hon gärna skulle vilja ha, det är ju inte bara hon som vinner på det, utan även JAG =)

  krams*

 49. Nej, det ger varken mer eller mindre om man applicerar en extra gång! :)
  Jag borde vinna eftersom att jag har så pass korta ögonfransar att även MED mascara blir de bara en ½ cm långa, vilket är jättetråkigt då jag är väldigt intresserad av smink och skönhet men ALDRIG kan känna mig vacker när mina ögon sitter som två mini-russin tätt ihop-skrynklade. Jag vill ha bambiögon så att jag kan få chansen att förtrolla min värld och känna mig sådär feminin och vacker!

 50. Åh, jag vill gärna vara med och tävla!
  Svar: Nej, att använda det mer än en gång om dagen rekommenderas inte och skyndar inte på resultatet.
  Motivering: Behöver man verkligen motivera varför? :) Att döma av alla positiva omdömen och de före- och efterbilder jag sett så är jag helt övertygad om att det fungerar och självklart vill jag också ha så fina och långa ögonfransar. Mina ögonfransar skulle säkert vara fina om dom alla bara satt kvar och inte föll bort så lätt.. Tappar jättemycket ögonfransar när jag använder mascara, tvättar bort smink etc. och jag har förstått att neuLash gör fransarna tätare och längre vilket är precis vad jag behöver.

 51. Svar: Nix det är bara slöseri att använda det 2 gånger. Räcker med en gång på kvällen.

  ”Jag har varit riktigt sugen på att testa denna men har hållit koll på din blogg för att se om det verkligen funkar och det verkar det verkligen ha gjort. Varför jag vill vinna Neu lash är för att vem vill inte ha fina fransar än glesa och korta och dessutom innehåller Neu Lash föryngrande ingredienser, perfekt nu när man kommer upp i ålder;)”

  Länkat från min blogg…

  http://marika79.blogg.se/2011/january/tavling-hos-wysteriia.html#comment

 52. Svaret är nej, man ska bara använde det en gång om dagen.

  Jag vill verkligen vinna Neu Lash då jag har haft jätteproblem i flera månader med att jag tappar ögonfransar. Jag har tidigare haft riktigt långa svepande fransar som jag ofta fått kommentarer för. Nu har jag korta och glest sittande fransar och jag mår verkligen dåligt av förändringen. Neu Lash skulle kunna rädda det!

  Jag har ingen blogg men jag har tipsat mina vänner om tävlingen:)

 53. Svar: Nej, det gör ingen skillnad. En gång/dag räcker.

  Jag vill vinna för att jag är jättesugen på att testa denna produkt men har inte råd att köpa den. Ska snart börja skolan igen (efter att ha jobbat i flera år) och skulle vilja ha lite fina fransar i skolan, men kan inte använda smink då vi har lite problem med våran stuga där jag bor (kan inte använda vattnet och tvätta bort sminket! :S)

 54. Svar; Nej, en gång per dag räcker. Neulash ger inte snabbare resultat vid användning två gånger om dagen.

  Motivering;
  En perfekt present till dottern min,
  med tunna korta fransar känner hon sig aldrig fin.
  Om hon denna produkt får vinna,
  kanske hon äntligen få känna sig som en vacker kvinna.

 55. 1: Nej, det går inte

  Jag vill vinna för att jag har aldrig haft långa ögonfransar. Det är så fint och feminint, och jag tror mitt självförtroende, som jag länge kämpat med, skulle få en riktig uppåt kick eftersom jag faktiskt skulle känna mig vacker!

 56. Svar: Nej det tjänar inget till att använda Neu Lash fler än en gång per dag.

  Alltså GUD vilken skillnad! Har varit lite skeptisk till detta tills nu när jag verkligen fick se resultat. Helt sjukt ju, dina fransar är ju mer än dubbelt så långa! Wow :) Jag vill sååå jäkla gärna vinna. Min motivering till det är väl att jag är en heltidsarbetande sjuksköterska som sliter för dålig lön. Sällan får man ett tack trots att man jobbar helger och kvällar och alla tider när andra är lediga och tar hand om sjuka. I och med mitt yrke får man sällan tid att vara fin med snygga kläder och smycken eller ens långa naglar och nagellack. Allt sånt som jag älskar får jag inte ha på jobbet. Därför är det inte ofta man får känna sig fin numera.. Jag älskar mitt jobb, men mitt självförtroende har väl kanske inte blivit på topp sen jag började. Det enda ”tillåtna” jag kan göra när jag jobbar för att känna mig LITE fin är att sminka mig och vara fin och fräsch i ansiktet. Och långa ögonfransar är inget jag varit förunnad i mitt liv.. Skulle vara sjukt lyxigt att få prova detta!!

  Ser att det är hård konkurrans men friskt vågat hälften vunnet :) Här är länken på min blogg också: http://lovelylovan.blogg.se/2011/january/neu-lash.html

 57. Svar: Nej bara en gång, dem säger själva att det inte skulle ske någon skillnad om man applicerar 2 ggr,

  Motivering: Jag har alltid velat pröva neulash länge, men har inte haft pengarna till att lägga de på neulash tyvärr, har sätt otroliga resultat på bilder och skulle verkligen bli otroligt lycklig om jag vann denna underbara produkt.

  har tipsat om detta i min blogg! http://www.nattstad.se/pices

  Kram från Mia :)

 58. Nej, du bör inte använda den mer en 1 gång dagligen. Du får inte ett snabbare resultat.

  Motivering;
  Jag tappar mina ögonfransar. Jag känner mig ”naken” runt ögonen om jag inte har mascara. Men jag älskar verkligen att ha långa ögonfransar och neulash hade varit perfekt för mig. Vill absolut inte använda mig utav lösöfonfransar, för det första ser det fejk ut, och för det andra blir det dyrt i mängden. Känner mig mer kvinnlig med långa fransar :)

 59. Nej, man använder NeuLash en gång om dagen.

  Jag vill vinna för att kunna gå ut utan mascara någon dag, slippa lägga ned på för försöka få fina ögonfransar varje morgon, bara kunna vara naturlig.

 60. nej, man får inte snabbare resultat om man använder den två gånger.

  jag skulle jätte gärna vilja ge en present till min mamma, hon hade långa fina ögonfransar när hon var i min ålder (och som jag har nu) men med åren har hon fått korta och sköra ögonfransar. hon är väldigt givmild men unnar aldrig sig själv något.

  jag har ingen blogg men hittade din länk genom kelly.

  Ha en fin dag.
  Annica

 61. Nej man får bara använda Neu Lash en gång om dagen! Jag skulle vilja vinna eftersom mina ögonfransar är glesa och otroligt sköra, så de går ofta av när jag försöker böja upp dem med ögonfranstången. Så jag tror att Neu Lash skulle göra susen för mina ögonfransar :-).

 62. Produkten får bara användast en gång om dagen! Jag känner flera som har använt produkten och resultatet är verkligen makalöst, jag har alltid fått titta avundsjukt på deras långa täta fransar och har längre tänkt att jag ska prova produkten men har aldrig haft råd att unna mig själv denna lyx.

 63. Åh vilken underbar bloggtävling!

  Jag pluggar i malmö just nu och lever på mitt studiebidrag, typ.
  Jag har sett denna produkten förr o har tänkt att jag verkligen skulle beställa hem den – men jag har inte pengarna till det… Jag har väldigt trista ögonfransar, varken långa eller jämna. Så det hade vart guld värt att få prova Neulash! verkligen!
  Den hade kommit till någon som hade uppskattat den ialladfall! :D

  Svar: Produkten ska användas 1 gång om dagen.

  Hoppashoppas! :)

 64. Hej,
  Svaret på fråga 1 är Nej och varför jag vill vinna är enkelt och koncist. Jag har väldigt korta fransar, som i stort sett bara ligger ner, nästan helt omöjliga och böja upp och detta skulle vara som en dröm att få testa. Att få chansen att öppna upp ögonen lite!
  Tack för en bra blogg, tyvärr har jag ingen egen men hoppas på chansen att vinna ändå finns..

 65. 1. Nej man kan bara applicera det en gång per dag.
  2. Varför jag vill vinna är för att mina fransar blivit tunnare och mer sköra än tidigare, och kanske att denna mirakelprodukt kunde bli min så jag kan få tillbaka mina långa och tjocka fransar igen.. :)

 66. Svaret på frågan är nej. Jag vill vinna för att jag har läst massor av bra recensioner om denna och vill jättegärna prova då mina ögonfransar är korta raka och vita, krävs mycket mascara för att få dom snygga.

 67. svaret är nej och jag skulle verkligen behövva en fransförlängning men har inte råd då det kostar lite för mkt för min budget.

 68. Hej Wysteriia!

  Rätt svar är Nej.

  Jar har verkligen überkorta och tunna ögonfransar och det har jag haft i hela mitt liv. När jag var på makeup-rådgivning för några veckor sedan tillsammans med en kompis satt MUArna och berömde min kompis ögonfransar…. jag sa då att jag också ville ha så långa fina ögonfransar – då frågade de mig om jag någon gång hade klippt (!) mina ögonfransar (oproffessionellt!?!) och jag sa nej.

  Ena MUAn rekommenderade i alla fall några lösögonfransar som jag köpte. Men dem orkar jag ju inte pilla med mer än till fest för jag är urusel på att limma fast dem (det blir ju aldrig bra och kistret hamnar på fingrarna – nä fy!). När jag var ute och festade i helgen kom jag hem med ena ögonfransen hängade lite på sniskan, undra hur länge jag sett ut så, haha (tur att killen jag gillar inte var ute den dagen)!

  Snälla Wysteriia! Jag vill också ha långa ögonfransar a la Twiggy och jag vill verkligen att det ska vara mina egna fransar! Skulle bli döglad om jag vann!

 69. Svar: Nej, neuLash ska endast påstrykas 1 gång om dagen. Det gör ingen skillnad om du applicerar mer än en gång om dagen.
  Motivering: Jag har länge velat testa detta, och se om det ger något synligt resultat. Vore verkligen fantastiskt att slippa missbruka så mycket mascara som jag dagligen gör för att uppnå en ”godkänd” franslängd.

 70. Jag vill VERKLIGEN vinna! Har för fattig ekonomi för att själv kunna köpa detta, men jag ser ju att det ger resultat.

  Man ska bara använda den en gång om dagen, eftersom det inte ger mer effekt om man gör det fler gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *