Tävling: Vinn 32 piece eyeshadow palette och Glitter glam!

Tävling: Vinn 32 piece eyeshadow palette och Glitter glam!

Vid jul så vann jag ett glitter nagellack i e.l.fs julkalender, självklart så fick jag det glitterlacket (Glitter glam) som jag redan äger hemskickat ;) Lite synd men tur för er! Dessutom så skickade dom med en 32 piece eyeshadow palette som jag redan äger! Så jag tänkte skicka hem dessa två ting till någon av er istället! :)

För att ha en chans att vinna ska du svara på följande frågor bland kommentarerna till detta inlägg:

* Äger du någon eyeshadow primer? Om ja: Vilken? Om nej: Varför inte?
* Varför ska just du vinna?

– Tipsa gärna om tävlingen i din blogg  – det är valfritt men ger dig en extra chans att vinna, posta då länken till inlägget bland kommentarerna.

Tävlingen avslutas Söndag den 20:e Febuari, klockan 23:59.
Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

67 svar på ”Tävling: Vinn 32 piece eyeshadow palette och Glitter glam!

 1. 1. Ja! Jag har Too Faced Shadow Insurance, E.L.F Primer (Som är superdålig) och så brukar jag grunda med NYX Jumbo Eye Pencil milk ovanpå primern för bästa resultat!

  2. Jag har redan en av 32paletterna hemma men den har jag (Som jag skrev till dig tidigare) tänkt ge till min lilla svägerska. Om jag vann denna skulle jag ge den i present till min väninna Michelle som tycker smink är superroligt men hon har inte så mycket att prova sig fram med!

 2. Jag äger lumene’s eyeshadow primer och tycker den är bra! Dock funderar jag på att investera i några jumbo pencils från NYX för att intensifiera färgerna i skuggorna.
  Jag tycker att jag ska vinna för att jag känner att jag behöver fina färger till mina ögon för att framhäva dem extra och ta blickarna från min extremt dåliga hy. Den går igenom någon konstig period just nu då det ploppar upp flera finnar/bölder varje dag.
  Har tyvärr ingen blogg som jag kan tipsa om tävlingen i.

 3. Äger någon eyeshadow primer? Nej, men jag har funderat över att be sig tipsa om nån superbillig som kan duga för mig som inte lägger nå vidare krut på make up ;) Därav anledningen till att jag kanske inte inhandlat nån tidigare heller.
  Varför jag skulle vinna? Ja du vet ju hur min sminkväska ser ut. 5 år gammalt smink typ? Jag tror jag behöver förnya mig lite ;)

 4. Jag äger tyvärr ingen ögonskuggsprimer men ska införskaffa en så fort jag har pengarna till det!
  Jag skulle vilja vinna detta för att jag tycker det är jätte kul med smink och nagellack men jag är en fattig student just nu hellre lägger pengar på saker som är lite mer användbara, även om jag gärna skulle vilja lägga det på smink! :)

 5. Nej, jag äger ingen sådan, mest för att det är först det senaste året som jag egentligen börjat tycka det är kul med smink, men jag är fortfarande rätt mycket nybörjare och har bara typ mascara, två ögonskuggor och ett läppstift. Jag är så efter.

  Och det är väl därför jag så gärna skulle vilja vinna, för att få en liten hjälp på traven med min sminkutveckling :)

 6. Äger du någon eyeshadow primer? Nej. Varför? Vet inte vilken jag ska köpa.. :(
  Varför ska du vinna? Därför det skulle vara en perfekt present till mig själv!

 7. Jag har ingen primer, tyvärr. Jag är student som sparar pengar till resor och köper därför knappt smink alls, och utan ögonskuggor är det ju rätt onödigt med primer ;) Denna palett skulle passa mig super eftersom jag känner att jag behöver en palett med alla basfärger då jag vill börja sminka mig mer till både vardags och fest. Det finns alla färger som behövs för en enkel men snygg sminkning och kanske även en skuggning med t.ex. grönt eller svart.
  Kram

  P.S självklart älskar jag nagellack med ;) D.S

 8. Jag använder primer idag eftersom ögonskuggan sitter så mycket bättre och får mycket finare och klarare färg. Jag har sedan länge använt estee lauders primer primer. Den är jätte bra och den har hållt i över 1 år nu. Jag använder den bara när jag ska använda lite mer färg inte när det ska se naturligt ut.

  Jag vill vinna denna tävling eftersom jag behöver ögonskuggor som är samlade. Idag när jag reser har jag en sminkväska som är proppfull med olika färger och ögonskuggar. Det är otroligt jobbigt att varje gång gå igenom vilka färger jag behöver när jag ska iväg därför hade en sådan underlättat otroligt. Tänk att kunna ta med sig en palett med alla färger du behöver och allt är samlat på ett ställe. Väskan kommer väga så mycket mindre och jag kommer bara behöva packa med en primer, mascara, eyeliner och denna palett.

 9. Hej ! :D
  jag vill hemskt gärna vinna ögonskuggorna ! :)
  för jag fotar väldigtmycket,
  och tänk dig att ha fullt med starka färger att arbeta med :)
  jag skulle kanske kunna utveckla mig i foto :D
  och allt tack vare en bloggtävling :)
  vore hemskt kul att för en gångs skull vinna en tävling :)
  Nej jag äger ingen eyeshadow primer, jag har helt enkelt inte köpt någon :D

  länkar i min blogg :)

  KRAM melina :)

 10. 1. Äger ingen eye primer då jag haft kass koll på va de varit ;P men NU har jag insett att jag behöver din hjälp att beställa en vettig så man slipper vräka på ett ton skugga ;P
  2. För att jag är jag ofc ;) hehe.. nej då.. menjag älskar att testa olika ögonskuggsfärger och är inte feg med det :) Vinner jag så testar jag & visar i bloggen..
  Länkar tävlingen oxå ;)

 11. Nej, jag äger ingen eyeshadow primer, eftersom att jag inte vet vilken jag ska köpa plus att de jag har varit nyfiken på är för dyra för mig just nu.

  Ja, varför ska just jag vinna… Jo, för att jag knappt äger några färgglada ögonskuggor och är nyfiken på hur deras ögonskuggor är.

 12. Hejsan!

  självklart vill man ju vara med och tävla, jag har precis klickat hem ELFs eyeshadowprimer så vet inte om det kan räknas vid att jag använder en ;)

  Varför just jag skall vinna? Jo för att det är allahjärtansdag uppcomming och man som singel kan behöva lite uppmuntran och vad är då bättre än lite smink så man känner sig snygg och fräsh? :)

  länk till din tävling här ->
  http://zetah.bloggplatsen.se/2011/02/13/4597320-tavlingstips/

  kram på dig och hoppas allt är bra!

 13. Tyvärr äger jag ingen eyeshadow primer än, har nyligen börjat intressera mig för smink igen (har två små barn).
  Det hade varit roligt att vinna och ha fler färger att välja mellan.

  Hade gärna tipsat om tävligen om jag hade haft en blogg. Började nyligen läsa din blogg och den är riktigt bra.

 14. Nej, jag äger ingen sån, för jag vet inte vad det är :)

  Jag ska vinna för jag äger inte en endaste ögonskugga!

 15. Nej för jag använde makeup stores concealer som primer som jag dessutom blandar ut med en liquid foundation för att göra den tunnare och det fungerar alldelels utmärkt. Om jag ej skall göra en sotning för då fungerar en svart kajal precis likadant och fäster den valda ögonskuggan jag vill ha.

  Och jag skall vinna för att jag skall föreviga fröken på Hallstaträffen på bästa möjliga vis och hur gör man då det om inte med en palett där man kan göra en ritkigt färgglad och galen make up vid ruinerna i Hallsta ;)

 16. Ja vad kul!! :D

  Jag har eyeprimer clear från MUS :) Och jag vill vinna paletten just för att jag har ont om ögonskuggor och som fattig student har jag fått prioritera annat att lägga pengarna på istället.

 17. 1: nej jag äger ingen eyeshadow primer. Därför jag tycker inte att det är nödvändigt. Jag använder bara ögonskugga ibland. Jag skulle vilja bli bättre på att använda skuggor. de jag har är flera år gamla och ja ligger mest och skräpar.
  Plus att jag jobbar inom vården och inte ”behöver vara fin”.
  Men jag skulle vilja vara fin och piffa upp mig mera.
  2. Jag vill vinna för att jag behöver piffa till mig.Jag älskar nagellack men är urusel på ögonskuggor. Något som jag verkligen skulle vilja lära mig använda. Jag behöver få känna mig fin och bra som jag är. Just nu känns livet rätt trist och vintern lång.

 18. Hej Cecilia!
  Jag är gärna med och tävlar om detta skönhetskit!

  Äger du någon eyeshadow primer? Om ja: Vilken? Om nej: Varför inte?
  – Nej, det gör jag inte. Enda anledning är att jag inte kan så mycket om makeup.

  Varför ska just du vinna?
  – Vardagslyx, lära mig sminka mig själv.

 19. Jag använder en hudfärgad primer från Urban Decay efter flera tips från dig. En bekant köpte den i USA åt mig, och hon sa att det bara fann den sorten, så därför blev den biege. Nästa gång ska jag köpa en ofärgad.

  Min sminkväska innehåller fyra ögonskuggsboxar, en ljusbrun som är typ slut, en med tre nyanser brunt, en svart och en med rosa från HM. Guuud så tråkigt. Jag suckar djupt medan jag skriver av brun/svarttristess. Därför behöver jag vinna en palett med massor av roliga färger! :)

 20. Äger du någon eyeshadow primer? – Ja det gör jag!
  Vilken? – Lumenes.
  * Varför ska just du vinna? – För att jag älskar att piffa till dagen med lite roligare ögonskugga, men just nu är den enda ”roligare” färgen jag äger knallrosa, vilket är väldigt tråkigt och något som jag gärna skulle ändra på!
  Och dessutom skulle nagerlacket vara perfekt, för då skulle jag äntligen få testa på ett av lite högre kvalitet!

  http://jossanchan.blogg.se/2011/february/httpwysteriiasbloggse-tavling.html

 21. Åh vilken lyxig tävling, jätte nyfiken på paletten och lacket är underbart!
  Jag äger en del primers, de jag kan komma att tänka på nu är: too faced shadow insurance, lumene eye and lip primer, elf eyelid primer, urban decay primer potion och min absoluta favorit MUS hightech lighter.

  hade varit grymt kul att vinna denna tävling, är väldigt nyfiken på paletten och jag hade garanterat använt den flitigt, speciellt i vår och sommar. Underbara färger. Lacket är jättefint, äger inget silvrigt lack alls så, allt som allt, perfekt vinst hehe =)

  kram

 22. 1, Äger jag någon eyeshadow primer – Nej (varför?) Jag har aldrig varit en sådan person som varit mycket för smink men på senaste tid vill jag lära mig mer och därför skulle jag vilja vinna.
  2 Varför ska just jag vinna?
  Jag vill lära mig mer om vad man kan göra för expriment istället för att bara använda mascara.

 23. Jaaa! Jag äger två renodlade primers, den vanliga från ELF samt deras mineralprimer. Dock brukar jag ibland använda deras All over cover stick som primer!

  Jag är inne i en sjuukt stressig period nu och skulle behöva få förlora mig i lite vackra färger och experimenterande med färg för en stund! Så man får något roligare att tänka på liksom! =)

  Ska länka till tävlingen från min blogg! http://millarules.blogspot.com

 24. Hej! Jag vill vara med och tävla!

  1. Ja, jag har Lumenes primer, den funkar väl ganska bra.

  2. Jag skulle gärna vilja vinna för jag har aldrig provat nåt från Elf, och det hade varit jätteroligt att ha en sådan palett! Har aldrig haft någon med så många olika färger! Och jag gillar nagellack, fast det hade jag tänkt att ge till min lilla dotter! Hon gillar glitter!

 25. Jag är gärna med =)
  1. Nej jag har ingen. Jag är inte så insatt på ämnet smink och använder nästan inget smink förutom det allra vanligaste.
  2. Jag har alltid känt mig ful i smink, men nyligen när en vän sminkade mig blev det ju riktigt läckert (om jag får säga det själv). Jag vill vinna helt enkelt för att lära mig att sminka mig vackrare och för att få lite mer kunskap om just smink.

 26. 1. jag äger ingen men ska snart köpa en, vill ha något som verkligen fått ögonskuggan att sitta i ställer för att den ska ”damma” av sig och lägga sig under ögonen…

  2. Skulle vilja vinna då jag känner att jag skulle vilja ha några nya färger nu till våren, extra fint smink men vår färger så längtar man inte lika mycket, bara att kolla sig själv i spegeln!

 27. Ja, jag använder Urban Decays eye primer och tycker den är super! Växlar mellan den och MAC´s paint pots som underlag under skuggorna.
  Vill vinna denna, eftersom jag älskar att experimentera med olika färger och har en dotter som går i sin mammas fotspår. Vi behöver lite mer färg i sminkväslkan…!

 28. Ja, jag använder eyeprimer clear från Make up store.
  Jag borde vinna just för att jag ÄLSKAR att sminka mig med färger och med olika sminkningar, men jag är just nu en fattig student som inte har råd att köpa de ögonskuggorna jag skulle vilja ha för att kunna sminka mig så som jag skulle kunna om jag vann denna tävling. ;)

 29. Äger du någon eyeshadow primer? Om ja: Vilken? Om nej: Varför inte?
  * Varför ska just du vinna

  Hej!
  Jag äger ingen eyeshadow primer, och ska jag vara riktigt ärlig så är jag inte 100% säker på vad det är… Anledningen är egentligen enkel; jag är nybörjare inom sminkvärlden och håller fortfarande på att prova mig fram.

  Jag vill gärna vinna eftersom jag sa tidigare håller på att prova mig fram och exprimentera – och vad passar inte då bättre än ett helt gäng ögonskuggor att välja mellan?

  Kram

 30. hej hej.
  nej, tyvärr så har jag inte det. jag bär glasögon och har inte kommit på hur jag ska sminka ögonen än, så att det ska se bra ut bakom dem.
  så därför tycker jag att jag ska vinna palleten, då har jag verkligen chans att hitta färger och kombinationer som passar mig

  håller tummarna

 31. 1. nej, jag vet faktiskt inte ens vad det är :S
  2. jag tycker jag borde vinna för jag är en fattig student som jobbar xtra som bartender. som bartender måste man alltid se fräsch och fin ut, så denna vinst skulle va perfekt då. spec. eftersom vi måste jobba i svarta kläder, då skulle jag kunna få in lite färg med hjälp av denna palett åtminstonde i sminket

  självklart vill jag ha 2 lotter: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/february/smink.html#comment

 32. Jag har faktiskt precis koppt en primer fran just fran ELF. Man har ju hort sa mycket om det genom bloggar osv att nu ville jag prova sjalv!
  Jag ar inte sa valdigt bra pa det dar med ogonskuggor! Jag slanger pa lite mascara och sa ar jag redo for dagen! Men det skulle vara oerhort kul att vinna da jag ska gifta mig i juni och da hadde lite olika farger att ”leka” lite med infor min stora dag!
  http://barbados.blogg.se/2011/february/20-februari-nagellack-palett.html

 33. Jag vill vara med! Skulle vara skönt att slippa ”lösa” ögonskuggor och även ha många färger att ”greja” med. Har aldrig använt primer, men det kanske är dags att prova:)

 34. Just nu använder jag Isadoras eyeshadow fix. Den håller skuggan på plats hela dagen, men däremot förstärks inte färgen på skuggan. Ingen favorit.

  Varför jag ska vinna? Jag tycker att smink är oerhört roligt, men fegar ur när jag ska köpa något nytt. Har fått för mig att det inte är snyggt med färgad skugga till mina blåa ögon. Nu har mina hopplösa naglar tagit fart verkar det som och nu är det ju helt plötsligt roligt med nagellack!

  http://lnl.blogg.se/2011/february/172.html#comment

 35. Nej jag äger ingen sån. Har varit mammaledig sen i princip 2009 så man har inte unnat sig själv så himla saker, de mesta pengarna går till barnen.
  Skulle vilja vinna denna så jag kan göra mig fin för karln, och få känna mig finare igen!

 36. nej det gör jag inte men jag hade gärna velat, jo för att jag inte visste om märket :) jag vill vinna för att de var så fina färger och jag fotar o gör massa kul o därför skulle jag vilja göra häftiga färgglada sminkningar och fota häftiga & inspirerande bilder med hjälp av den :D

 37. Hej!
  Ja, jag använder primer ( eyeprimer tinted – Make Up Store) men, jag måste vara ärlig och säga att jag är inte 100% nöjd med den.

  Jag skulle bli så glad om jag vann, och en så fin palette skulle bli en perfekt present för min födelsedag.

  Kram!

 38. Hej!

  Nej, jag har ingen eyeshadow primer, har aldrig haft!
  Jag brukar inte använda ögonskugga så ofta, men när man
  ser denna palett får man verkligen lust att testa olika nyanser.
  Det var bl a ett nyårslöfte att våga använda lite mer färger,
  så jag håller tummarna!

 39. 1. Jag äger en primer från e.l.f. Men om jag ska vara ärlig så har jag inte provat den ännu, är usel på att sminka mig till vardags. Men vill gärna ändra på det :)

  2. Lite makeup så man känner sig fin för sig själv och andra
  Det skadar väl aldrig att på den vägen lära sig att vandra
  En amatör som jag vill ju så gärna öva och öva
  Kanske jag en lyxig palett från e.l.f får pröva
  Min dag skulle vara gjord minsann
  Om jag gick och denna tävling vann!

 40. 1. Nej jag äger ingen eyeshadow primer. Har aldrig haft riktigt tid att lära mig sminka mig ordentligt, men NU har jag fått både motivation och inspiration så det vore jättehärligt att vinna! Dessutom fotograferar jag väldigt mycket så det vore toppen att ha att sminka andra med. Det skulle verkligen pigga upp i min, just nu, tråkiga vardag. Strul med pojkvännen, jobbtimmarna minskat så jag har knappt råd att leva, -30 grader här i Finland… Ja-a.. Som sagt så skulle det vara en härlig uppiggande present att få! :)

  Tusen kramar.
  Har länkat här: http://jennimaatta.blogg.se/2011/february/32-piece-eyeshadow-palette.html#comment

 41. 1. Nej, jag äger ingen. Har aldrig riktigt vågat testa det, är lite rädd när det gäller att testa nya sminkprodukter. Håller mig till min gamla vana.
  2. Skulle vara så kul och bryta den gamla vanan med färgglada ögonskuggor, sminka mig lite kul och annorlunda.

 42. Hejsan!

  Jag äger ingen primer och har aldrig gjort det heller. Jag älskar att sminka mig och se vacker ut men pengarna räcker inte riktigt till då det mesta av studiebidraget går till hobbyn, fotografering. Det skulle vara jätteroligt om jag vann. Då skulle jag kunna använda eyeshadow paletten och glitter glamet till skolbalen i slutet av terminen (jag går ut nian)

  Här är länken till min blogg:

  http://sarathe.blogg.se/2011/february/vinn-eyeshadow-palette-och-glitter-glam.html

 43. Äger du någon eyeshadow primer? Om ja: Vilken? Om nej: Varför inte?
  * Varför ska just du vinna

  Ja e me o tävlar !! :D

  O ja äger ingen eyeshadow primer, anledningen ha me ekonomi o prioriteringar att göra.. tråkigt men sant.. ;P

  Varför ska ja vinna då? För att ja borde också äga en, hallå.. haha nää de hade vatt jättekul å få lägga lite tid på snygga ögonskuggor, testa sej fram o ba få va tjej liksom… ;)

 44. Jag äger ingen primer eftersom jag inte tycker jag har råd med sådana saker då jag just nu är arbetslös.
  Jag vill gärna vinna för jag vill lära mig att bli bättre på smink och det bästa sättet är ju att träna. Så många fina färger skulle ge mig inspiration att våga prova lite mer än jag brukar.

 45. Jag har ingen primer, tyvärr. Jag är student som äter makaroner vid slutet av månaden, för att pengarna inte räcker. Köper därför knappt smink alls.. för liksom att överleva..
  Varför jag ska vinna: Jo för jag.. Älskar smink har, smink som är nu minst ett halv år gammal.. Jag har aldrig haft en primer så det vore super kul att testa ELF’S .. De har bra smink.. inte så dyrt heller!

 46. Tyvärr så gör jag inte det. Som fd student och numera arbetslös så har det inte varit prio ett. Men någon gång ska det finnas med. :)

  Jag skulle vilja vinna för att jag vill utöka mitt sminkförråd, det är litet ett kan man säga. Sen älskar jag nagellack. Jag verkligen älskar det. Dock börjar dom ta slut och min plånbok är tom. :/

  Har länkat här http://emmatavlar.blogg.se/2011/february/smink-202-1.html.

  Håller alla tummar!

 47. * Äger du någon eyeshadow primer? Om ja: Vilken? Om nej: Varför inte?
  Nej, jag äger ingen primer. Hade gärna velat ha en dock. Sminkar mig inte ofta, men till fest tycker jag om att dra till på stort och experimentera med färger etc. Då hade det varit bra att ha en primer! Varför har jag aldrig skaffat en då? Tja… jag har väl aldrig kommit mig för antar jag!
  * Varför ska just du vinna?
  För att jag skulle vilja uppdatera mitt smink lite! Dessutom har jag mått pyton de senaste månaderna p.g.a. att jag är gravid. Så det hade varit trevligt att få unna sig nåt lite lyxigt och fint nu, man behöver ju inte sluta vara snygg bara för att man väntar barn!

  Jag har länkat till tävlingen i ett fast inlägg i högra sidospalten på min blogg. Inlägget har ingen egen adress, men du hittar det enkelt om du går in på min blogg (http://frokeneko.blogspot.com/).

  Häls. F

 48. nix äger ingen eftersom det aldrig stått högst upp på prioriteringslistan när jag handlat!
  och jag vill vinna eftersom det skulle göra mig jätteglad!

 49. Jag tävlar gärna. Jag äger ingen primer och av den enkla anledningen okunskap. Jag är så himla dålig på smink och det blir helt enkelt inte av att jag köper mig massa smink. Men jag skulle verkligen behöva öka upp mitt sminkförråd för min hud är inte vad den brukade vara efter förlossning och småbarnslivet med vakna nätter. Därför vill jag vinna.

  Länkat har jag gjort här: http://noonewantsforever.blogspot.com/p/jag-tavlar.html

  Hälsningar
  Erika Wilhelmsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *