Tävling: Vinn gloss från Lily Lolo!

Tävling: Vinn gloss från Lily Lolo!

I vintras så vann jag tre gloss via Lily Lolos facebook sida och tänkte ge någon av mina läsare chansen att testa deras gloss! Så därför tävlar jag ut ett av glossen! :) Nyansen är Peachy Keen och ni kan läsa mer om glosset här.

För att tävla om glosset så vill jag att ni motiverar bland kommentarerna varför just du ska få testa detta gloss från Lily Lolo!

Jag drar en vinnare Måndagen den 21:a Januari!

Grattis till Tina, kommentar nr 22 som kommer få glosset hemskickat! :)

31 svar på ”Tävling: Vinn gloss från Lily Lolo!

 1. Jag har alltid velat testa Lily Lolos smink. Dock tycker att den är rätt dyr för mig. Vill så gärna vinna denna gloss så jag kan ha min första produkt från Lily Lolo. :)

 2. Jag vill gärna vinna för jag har aldrig provat på märket Lily Lolo och dessutom så håller mitt favoritläppglans just nu på att ta slut. Skulle vara en kul start på nya året att få vinna ett nytt! :)

 3. Men åh! Det är så svårt att skriva motiveringar- men jag skulle ju behöva en liten morot just nu då jag är uppe i en livsstilsförändring som kräver mycket energi. Vore kul att vinna som en liten pepp, liksom :)

 4. Läpprodukter och ögonskuggor är mina droger i sminkvärlden, de produkter jag aldrig kan få nog av! Och jag har faktiskt inte testat något alls från Lily Lolo så skulle vara otroligt kul att testa det här läppglanset! Det ser ut att vara en himla fin färg också! :D

 5. Åh vilken rolig tävling! Jag skulle vilja vinna därför att jag aldrig provat något från deras märke tidigare, men skulle gärna göra det! :)

 6. Jag vill vinna :) jag är helt borta när det gäller smink men skulle gärna vilja börja använda bla gloss. Sen att man ser fräschare ut med gloss behöver jag inte nämna :)

 7. Jag vill jättegärna vinna för jag har aldrig provat något från Lily lolo men bara hört positiva saker om det märket! Glosset ser superfint ut!! Kram Linda

 8. Jag är med och tävlar.
  Varför jag ska vinna är för att jag är en riktigt läppglans människa!
  Brukar sällan hitta ett bra och billigt läppglans som innehåller bra ämnen som återfuktar läpparna så man slipper det där torra och spruckna läpparna.
  Plusset med läppglanset är att det ska smaka choklad! Och vem vill inte lukta eller smaka choklad? ;)

 9. Jag vill vara med och tävla! :D Jag vill vinna för att jag har aldrig testat några produkter från Lily Lolo och älskar läppglans, så det vore perfekt!

 10. Hej! Jag vill vinna detta underbara läppglans för jag har redan flera av deras produkter som jag ÄLSKAR, men inte provat deras läppglans! Kommer passa perfekt till min födelsedagsfest om två veckor!! :)

 11. Roligt med en tävling. Jag är ganska ny inom ”sminkvärlden” och har precis startat att samla ihop ett basic kit. Det skulle vara så kul att vinna då det är så roligt att testa och lära sig mer om smink men just nu får jag ligga lite lågt med utgifterna då det kostar en del att börja från scratch.

  Tack för en fin blogg och ha en bra helg!

 12. Jag vill gärna vara med i utlottningen av detta Gloss :)
  Motivering: Jag vill gärna ett Gloss i en ny fräsch nyans i min väska Finna, så nu får jag hoppas att jag detta pris lyckas Vinna! Men det vill väl varenda Kvinna ;)

 13. English Rose i samma serie är det bästa glosset jag testat! Det skulle vara roligt att få chansen att testa en till nyans av Lily Lolos underbara läppglans! :)

 14. Älskar deras ögonskuggor men har inte testat något av deras gloss så det skulle vara jätte kul att vinna ett. Har inte så många gloss alls, så detta hade vart kanon & en härlig färg som passar till våren :)

  Trevlig Helg!

 15. jätte fin färg ju, passar min hudton perfekt! vet faktist inte varför du lottar ut den finaste färgen hahah men jag skulle gärna vilja ha den själv :) Jag kan inte gå en dag utan liploss och denna skulle definitivt ha en permanent plats i min dagliga sminkväska.

 16. Jag vill enkelt bli kysst, så jag måste få oemotståndliga heta läppar!!

  Hälsningar
  kitty Kronborg

 17. Åh, skulle bli jätteglad om jag vann denna. Har haft en tuff start på året med långa dagar på jobbet (inkl. jobbiga arbetsuppgifter), och om det inte vore nog är det lite saker hemma som inte riktigt ”stämmer” just nu heller om vi uttrycker det diskret.

 18. Jag är ett läppglans-freak! Jag älskar alla sorters läppglans, färger och speciellt de med olika dofter! Har aldrig testat Lily Lolos smink men det skulle vara superkul att få göra det! :)

 19. Hej och tack för en otroligt bra blogg! Jag skulle vilja vinna detta gloss för att jag länge har velat prova just Lily Lolos produkter men aldrig kommit till skott :P Och det hade vart helt underbart att få känna sig lite extra fin just nu i slutspurten av vintern, när man känner sig som gråast! Massa kramar!

 20. Som den sanna sminkjunkie jag är måste jag bara få testa ett gloss från Lily Lolo! Har hört att de är grymma å jag har spanat in just den där nyansen! Kramar!

 21. Jag skulle gärna vilja vinna helt enkelt för att det skulle vara jättekul! Glosset ser fint ut och jag har aldrig provat något från Lily Lolo.

 22. Min kommentar är helt enkelt att jag aldrig har testat Lily Lolo men är verkligen intresserad av att göra det! That´s it!

 23. Jag har aldrig provat något från Lily Lolo (eftersom dem precis nyligen blev ”cruelty-free”), men många av deras produkter står numera högst upp på min önskelista, så det vore hur grymt som helst att få chansen att testa Peachy Keen! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *