testar svart ögonskugga från couleurs nature.

testar svart ögonskugga från couleurs nature.

Här ser ni skuggan (couleurs nature i svart) utan primer och med primer (jag använder denna primern). Redan här ser ni hur viktigt det är att ni använder någon form av bas på ögonen när ni ska lägga ögonskugga! Med bas så menar jag bra lagd foundation + puder eller en primer! Har skuggan något att fästa vid förutom huden så sitter den tusen ggr bättre och pigmenten kommer fram mer!

Även på ögonen (jag har inte sminkat mig så jäkla noga ;P) så ser ni en viss skillnad på styrkan om jag har använt primer eller ej. Det ögat som jag har använt primer på har mycket mer svärta än andra ögat utan primer. Jag har dock lagt en bas på båda ögonen. Det syns inte på bilderna så bra men skuggan innehåller lite skimmer, hade nästan kunnat vara lite mer skimmer i just denna känner jag. Gick helt ok att applicera och hade ändå bra svärta även om jag tycker den blir mer gråsvart än svart utan primer. med primer däremot så är den väldigt svart!

Jag beställde denna svarta skuggan från Yves Rocher och i informationen så står det att den ska hålla i 6 timmar. Det tvivlar jag inte en sekund på bara man lägger en bra bas innan samt pudrar innan man applicerar skuggan! Jätteviktigt för att ögonskuggor ska sitta en hel dag!

Vad tycker jag om skuggan överlag då? Helt ok ögonskugga, den sitter och är lättapplicerad. Ingen svart skugga ”droppade” ned under ögat öht med denna. En svag skimmer effekt i denna som jag nästan tycker hade kunnat vara lite starkare faktiskt. Jag tycker den ser bra ut på och den verkar sitta kvar (kom ihåg basen bara, foundation + puder)! 69kr är den helt klart värd. Ett bra budgetköp!

12 svar på ”testar svart ögonskugga från couleurs nature.

 1. hihi ! :D
  har en fråga, en anledning till att jag inte använder ögonskugga det är för att när jag väl öppnar ögonen syns inte ögonskuggan, har ögon som går ganska djup in ….eller fettiga ögonbryn hahaha som hänger ner och trycker till allt. samma sak gäller kajalpennan eller flytande de försvinner in … har dunågot tips???:D

 2. Okey, måste skaffa en primer. Vilken skillnad, tycker att det blev riktigt snyggt.

  Men jag undrar . . kan man bara använda sig av en vanligt ”ansiktsprimer” eller ska den helst vara speciell för just ögonen?

  Kram :)

 3. la en bild nyss fast bara ögonpartiet ! hahaha =)
  Okej, jag är så sämst på att sminka mig har tappat lusten, det är roligare när man kan och så !=) tack för rådet!!:D

 4. Vad fint det blev, önskar jag kunde få till sånt resultat. =) Ser mest ut som en väldigt trött panda när jag försöker mig på sotade ögon/mörka skuggor….

  Sv. Jo känns lite väl att spendera en vecka varje år där. Hon har verkligen lyckats med att få sin man under toffeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *