testar wet n wild cover all!

testar wet n wild cover all!

Oftast när jag är osminkad så är jag rödflammig och mörk / lila under ögonen! Idag har jag dessutom röda finnar vid hakan (nej man slipper dom inte trots att man är 25 ;P)

I goodiebagen från bloggfesten på Rosé så fick jag denna loreal roll on true match som jag bloggat om tidigare HÄR samt en cover all concealer palette från wet n wild! Finns att köpa HÄR för 59 SEK bland annat. Idag har jag  varit lite i testartagen så jag har precis sminkat mig med dessa två!

Taaada..de flesta skavanker är bort trollade! ;) För att få bort det röda så har jag applicerat den GRÖNA nyansen från cover all paletten på alla mina röda områden i ansikten – hakan, näsan, runt näsvingarna, finnen i pannan samt lite på kinderna! Eftersom jag är LILA under ögonen så är jag van att täcka det problemområdet med GULT (gult täcker lila i sminkets värld) men använde den ROSA i paletten under ögonen och sedan lite av den VITA (vitt trycker ut och förstorar) för att få bort det mörka. Är ni BLÅ under ögonen så använder ni den ORANGA nyansen för att täcka. La dessutom lite av den vita på kindbenen för att ”trycka ut” dem ytterligare! Sedan rollade jag hela ansiktet (låter mysko ;P) för att få en jämn ton i hela ansiktet. Annars skulle jag ha en svag grön nyans ;)

Så vad tycker jag om wet n wilds budget concealer palette? Bättre än vad jag förväntade mig! Jag saknar dock att det inte finns någon ton i gult då jag är lila under ögonen men det fungerade ju hur bra som helst med den rosa + lite vit på mig iaf :) Jag gillar speciellt den vita som innehåller lite shimmer samt att den måste innehålla något som är uppfriskande på något sätt för när jag applicerade den under ögonen så fick jag känslan av menthol! (Den innehåller dock inte det vad jag kan se) Och luktar man på de olika färgerna så har den vita en starkare doft, jag vet inte av vad men det kändes väldigt uppfriskande! :) Jag gillar konsistensen på den, inte för torr utan väldigt mjuk. Vid de största problem områdena kanske man får applicera 2 lager.

Kan jag rekommendera wet n wilds budget concealer palette? Det kan jag verkligen. En bra budget variant! Jag är i alla fall väldigt nöjd med resultatet som den gav mig! :)

Tror ni hittar den på ex Åhlens samt HÄR på nätet.

 

 

26 svar på ”testar wet n wild cover all!

 1. Åh åh åh vad bra inlägg! Appropå det där med mörk under ögonen är väl dom flesta, men jag har FETA problem med det, så tipsa mig gärna vilken conceler jag ska ha och vilken fär… ÄR BLÅSVART.. närmen mörkblå då!
  PUSS!

 2. Lägger ett fett lager conceal, sen foundation och sen mineralpuder, och tittar man under mina ögon noga så ser man att dom ser …hmmm… hur ska jag förklara… ser nästan ut som dom e torra fast dom inte är det… det liksom är … hmmm… det syns att det är mycket lager-på-lager om man säger så.

 3. alla dar passar väll mej typ.. men ska på nån svininfluensa vaccinering tors 16-18 så kanske inte just torsdag då. Flyr gärna till dej men tar med några av barnen då. De stora så dem får va med. Mange får roa mirus :P
  Men onsdag eller nå då? när e du vaken då ? hehe :) har en oöppnad mjölpåse jag kan ta med & ett kuvert saffran om det inte e utgånget datum på X) får kolla det.

 4. SV; Jag använder en på tub. Dior Anticerne perfecteur… men den är gammal och har en färg som påminner lite mer om hudfärgad ton som på min foundation typ. Därför jag är nyfiken på min concealerfärg. Och nu när jag tittade noga så är jag nog mer mörklila/vinröd.

 5. Jag använder den där i MUA lådan…tycker den är hyfsad. Lite tunn i konsistensen kanske men hellre det än att den är för torr..
  Visste inte ens att den fanns i Sverige haha noll koll

 6. Hehe, ja klart man vågar det.. Men de ska ju fota och så ju. Jag vill resa runt ;)

  Vad bra tävlingar du har i bloggen! Blir ju helt till mig av alla priser! Dumt nog hinner jag inte med och tävla i alla men får bättre mig ;)
  Allt bra annars då? :)

 7. tack.

  är helt fascinerad över den där rollern, kul att den funkade så pass bra ändå :)
  Bah. du får lära mig sminka mig – känner mig som en utspacklad clown brevid mina vänner. haha

 8. Vad bra det blev.=) Kan meddela att min inte slipper de attans finnarna vid 28 heller…=/

  Söt t-shirt, ser väldigt bekväm ut. Älskar verkligen att mysa runt i mjuka t-shirtar med tryck.

  Sv. Jo den DVD:n lär nog bli poppis, verkar finnas många Robert Pattinson fans där ute.=)

 9. den concealern från wet n wild har jag kollat på förrut. nu vet jag att jag kan köpa den nästa gång :)

  rosa toner är alltid förskönande så det är inte konstigt att det funkade bra under ögonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *