The Man Box – Funkar för tjejer också ;)

The Man Box – Funkar för tjejer också ;)

The Man Box

The Man Box

Snacka om att jag la ner tid och energi på den här bilden, haha! Kanske inte. Men månadens The Man Box var faktiskt mer intressant än min senaste glossybox som jag inte ens engagerade mig i att blogga om! Och det här är något som faktiskt har hänt ett flertal gånger!

Det som finns i The Man Box denna gången är:

 • CETAPHIL Moisturizing Lotion (129,00 kr / 500 ml (Originalstorlek) – Som ska gå bra att applicera i både ansiktet och på kroppen! Jag har dock svårt att se att man vill ha samma typ av produkt i ansiktet som på kroppen eftersom huden är helt olika. Men lite info: Vårdande macadamiaolja, antioxidanten vitamin E, vitamin B5 och glycerin binder fukt. Den naturliga hudbarriären bevaras samtidigt som hudens skydd mot smuts, bakterier och luftföroreningar stärks. Jag har fått ett superlitet miniprov av denna i en vanlig Glossybox tidigare så att få denna i fullsize – lyxigt! En av många anledningar att jag gillar The Man Box..haha! Fler fullsize produkter ;)

 • -417 Foot Nourishing Cream (145,00 kr / 100ml (Originalstorlek) – Ett märke som jag faktiskt inte har hört talas om tidigare, har ni? Kanske inte ropar wow över en fotkräm, jag är så dålig på att testa produkter för fötterna även om mina fossingar hade behövt det….

 • CARMEX Original Lip Balm (29,00 kr / 7,5 g (Originalstorlek) – KÄRLEK! Det är allt jag har att säga om denna.

 • HAIRON De-Tangle Brush (80kr) – Supersmidig liten Tangle Brush! Jag har väääldigt långt hår men jag ska helt klart testa och se om denna version är lika bra som en vanlig Tangle Teezer!

 • PACO RABANNE 1 Million (prov) – Alltså även om denna är stämplad som en herrparfym..den här vill jag ha! Första känslan när jag doftade på denna var att den doftar som jul och anledningen ser vi här nedan:
  Toppnoter: Blodmandarin, Mynta
  Hjärtnoter: Ros, Kanel
  Basnoter: Amber, Ljust läder

  Den luktar sååååå gott! Mer kvällsparfym då den är lite tyngre och inget för den doftkänslige men alltså…jag vill ha en till mig själv!

Jag får alltså The Man Box som pressutskick vilket jag tycker är lite roligt! The Man Box innehåller 5 grooming produkter (fler fullsize än glossybox), kostar 169sek per box och kommer ut var tredje månad! Jag tycker nästan The Man Box är lite roligare eftersom produkterna är full size oftare och därav känns lite lyxigare på det sättet.

*inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *