tiden går så fort!

tiden går så fort!

josefin, lovisa & emilia på skolan :)

det sägs att tiden går fort när man har roligt och på skolan så går tiden lite för snabbt ibland! ;) idag har vi gått igenom mjuk globskugga, mjuk droppskugga och lockskugga. Tre nya tekniker att försöka lära mig :) Det är inte helt lätt men det är sååå himla roligt! :D Sen kommer jag väl lära mig allt bättre tids nog :)

jag är hemma i älvdalen en snabbis just nu, ska duscha snart och sedan iväg igen. ska se om jag kanske hinner knåpa ihop en vblogg ala bare minerals, beror på om det är något bra ljus på mitt rum eller inte (ni måste ju se något också :P). jag önskar att jag hade haft mer tid! :) men i och för sig så älskar jag ju att ha fullt upp! ;)

5 svar på ”tiden går så fort!

  1. hej! jag har precis startat en ny träningsblogg! kanske har du frågor om träning, kost, hälsa och vill ha svar på det? isåfall besök gärna min blogg och var med och utveckla denna blogg till en sida alla kan få träningstips ifrån!

  2. svar: hehe, så bra! älskar nämligen sessionerna du och sarah maria har gjort tillsammans, dem har gett mig väldigt mycket inspiration och jag tycker du är grym framför kameran!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *