Till håret: Pantene!

Till håret: Pantene!

Tidigare så har jag fått hem ett pressutskick från Pantene och jag har nu börjat testa produkterna! Jag har fått hem produkter för normalt/tjockt hår vilket inte överensstämmer med min hårtyp men jag ger dom en chans ändå! Det är i alla fall schampoo, balsam, hårinpackning och värmeskydd som ska testas. Värmeskydd använder jag dock väldigt sällan så det dröjer lite innan en recension på den kommer!

Schampo/Balsam: Kontrollerar frissigt hår, återfuktar och gör håret silkeslent, stänger ute fukt och gör håret mer lätthanterligt.

Inpackningen: Ska ge håret elasticitet och återfukta på djupet, bevara fukten och skydda mot framtida stylingskador, ge håret glans, ge en hälsosam och frisk look.

Värmeskyddet: Ska ge värmeskydd mot stylingverktyg samt kontrollera friss och ge glans.

”Ett normalt/tjockt hår är mer styvt och absorberar lättare fukt, vilket kan leda till en frissig känsla vid fuktigt väder. Normalt/tjockt hår behöver produkter med en annan formula än fint hår – framförallt mer vårdande och återfuktande ingredienser. Pantenes formula för normalt/tjockt hår minskar risken för brutna hårstrån, stärker håret mot slitage, stänger hårets fjällskikt och minskar friss samtidigt som den återfuktar håret.”  pantene.se

Som sagt, jag har inte normalt/tjockt hår men jag har i alla fall börjat använda schampot, inpackningen och sedan balsam i topparna så får vi se vart det leder!

Stort plus till Pantene som lagt ner lite tanke bakom pressutskicket, otroligt fin box och utskicket kändes riktigt lyxigt!

Pantene finns redan i butik (Konsum etc), någon av er som testat dessa produkter?

5 svar på ”Till håret: Pantene!

  1. Jag har aldrig testar det här märket men kommer ihåg att det fanns mycket i butikerna i Spanien när jag pluggade där i våras, så känt ska det väl vara :)

  2. Jag testar dem just nu, har balsam, schampoo och inpackning för färgat hår! :) De luktar himla gott tycker jag och fungerar rätt bra också! :D

  3. Jag fick hem ett gäng för färgat och ett annat för fint hår, o jag gillar dem faktiskt. De doftar gott o gör det de ska, men inget mer om du förstår vad jag menar. Man får väl vad man betalar för, o produkterna är ju inte dåliga på något vis :)

  4. Jag har provat alla dessa produkter genom Buzzador och jag måste nästan varna för att värmeskyddet gör att håret blir som klister om du tänker platta det eller liknande efteråt. Schampot och balsamet har jag inte provat alls eftersom jag har känslig hårbotten, och dessa produkter innehåller ganska så många ämnen som kan irritera håret, så de har jag undvikit. Inpackningen däremot gillar jag jättemycket. Den doftar jättegott och håret blir jättelättkammat efteråt. Jag har visserligen lockigt och tjock hår, men jag tror att inpackningen kommer fungera bra för alla oavsett hårtyp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *