To do list: Nothing

To do list: Nothing

Idag är jag ledig och jag har längtat hela veckan efter den här dagen. Att få vara helt ensam, göra enbart det som faller mig in och få vila från intryck jag inte väljer under en hel dag.

Jag vaknade redan 7:30 av mig själv och beslöt mig för att vakna. Åt en långfrukost, kollade på youtube och sminkade mig. Sen har jag bara varit och tränat lite lätt, handlat och kollat på Unbeliveble på Netflix.

Inre stress är svårt att hantera för mig. Jag har så mycket ovisshet runtomkring mig som jag inte vet hur jag ska hantera riktigt. Sätter sig i axlarna och i huvudet genom värk. Jag försöker slappna av men det är lättare sagt än gjort många gånger.

Nu ska jag i alla fall lacka naglarna. Det om något är ju egentligen hjärnvila. Man gör något men behöver inte riktigt ta del av en massa intryck.

Brukar ni göra något för att varva ner, vila, återhämta er?

4 svar på ”To do list: Nothing

  1. Jag återhämtar mig med promenader med vovven i naturen, eller genom att försvinna in i en film eller Netflixserie

  2. Önskar verkligen att jag hade mer tid för att varva ner och bara vara! Men heltidsjobb och en tvååring hemma gör att det är full fart mest hela tiden. Men tankar energi hos min tvååring. Älskar att gå på promenader, försvinna in i en podd eller bok på väg till jobbet samt titta på bra serier! Den senaste jag sett och fastnat för heter Luther.

    1. Förstår verkligen att 2åringen tar tid från egen tid ♥ Hoppas det finns lite utrymme för dig själv och att du kanske får avlastning för egen tid:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *