tur att det bara är 1 minut kvar.

tur att det bara är 1 minut kvar.

fotograf: anders albihn, modell: jag ;)

jag blev såklart ledsen när jag hörde om adam (inlägget nedan) och satt här och grät en stund och tänkte på hur det var när vi gick i skolan och när vi festade ihop i gymnasiet och såna saker. huvudvärken kom smygandes och jag bestämde mig för att gå o handla innan ica stängde. la ner de kontanter jag hade samt kontokortet + ica kortet i bakfickan på mina jeans, tog med mig både kontanter och kortet eftersom jag inte visste om det jag hade på kortet skulle räcka att handla med. stort misstag. när jag väl ställer mig i kön på ica och ska ta fram pengarna + korten så ligger dem inte kvar i min bakficka?

eftersom jag är en väldigt allmänt förvirrad människa så tänkte jag att jag säkert lyckats ta upp korten och pengarna ur fickan igen och lagt dem på bordet eller sängen i allmän sinnesförvirring så jag gick hem för att kolla. tror ni jag hittade korten och pengarna? självklart inte ;/ måste ha lyckats tappa dem på vägen eller inne på ica. har letat som en galning här hemma samt efter vägen. inte kunnat kolla inne på ica dock då dem stängt. tar för givet att pengarna + korten är borta. inte lite irriterande då jag verkligen hade behövt äta samt köpa frukost / mat tills imorgon.

så just nu ser min kväll ut så här: en barndomsvän har gått bort, jag har tappat de pengar jag hade + kontokortet, jag har inte ätit mat sedan i eftermiddags och kommer inte kunna göra på ett tag (jag skulle fan inte klara en dag på en robinson ö), massiv huvudvärk, jag nyser fan hela tiden och jag tror jag har 170 liter snor i min näsa! ;)

är en jäkla tur att det bara är cirka 1 minut kvar av denna dagen för jag ser fan framemot en ny dag ;)

5 svar på ”tur att det bara är 1 minut kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *