Tvätta sminkborstarna med Sigma Beauty & Real Techniques

Tvätta sminkborstarna med Sigma Beauty & Real Techniques

Nu blev det genast trevligare att tvätta sminkborstarna!

Jag äger ju ganska mycket makeupborstar och har därför väldigt många som ska rengöras när det väl är dags. Det gör att jag står och gnuggar mig själv i handflatan i tid & otid = riktigt obekvämt tillslut! Så jag tog och investerade i en Sigma Spa Express Brush Cleaning Glove & ett shampoo för borstar från Real Techniques.

Jag har tänkt köpa en  Sigma Spa Express Brush Cleaning Glove ganska länge men aldrig kommit ihåg det. Men nu när det var dags att investera i en ny rengöring för borstarna så passade jag på att även köpa denna.

Shampoo för borstar från Real Techniques

Ny produkt för mig! Eftersom min gamla favorit har utgått (denna) och det känns som en flytande variant passar bäst till tvätthandsken så föll mitt val på RT eftersom jag gillar märket. Det är en rengöringsgelé, som en geléaktig tvål ungefär. Den var väldigt effektiv! Funkade jättebra tillsammans med handsken så jag är nöjd :) Har ett rek.pris på 139sek.

Sigma Spa Express Brush Cleaning Glove

Älskar att jag började tvätta borstarna utan att fatta att tummen såklart också ska ”sitta fast”. Kan ju säga att handsken satt extremt dåligt när jag höll på och rengöra borstarna innan jag kopplade det ;)

Den har sju (what?) olika tvättytor men jag använde främst dom ni ser på baksidan! Dom hade gott och väl räckt åt diverse olika typer av borstar :) Gick så mycket fortare än att stå och veva runt borsten i handflatan och jag slapp ”skavsår” i handen, haha :) Supernöjd! Gick riktigt bra och enkelt med foundationborstar, började alltid i mitten av handsken med dom och sen en sväng längst upp. Borstar som jag använt till ögonskuggor eller andra torra produkter till gick ännu lättare att få rent, behövde knappt anstränga mig!

Sigma Spa Express Brush Cleaning Glove kostade 279sek vilket jag tyckte var lite dyrt, men jag misstänker att jag kommer ha den riktigt länge samt att den kommer hjälpa mig att förlänga livet på mina makeupborstar..så ok då! Saker som underlättar för mig själv gillar jag ju.

Nöjd med mitt köp från Cocopanda eftersom det var lite trevligare att göra rent borstarna denna gången, haha :)

Inlägget inehåller adlinks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *