Undvik att få missfärgade naglar!

Undvik att få missfärgade naglar!

Second Nail från Isadora 79kr, All in one base från Essie 145kr & Optilam Start Baslack från Depend 89kr.

Jag är väl inte den enda som lyckats få missfärgade naglar? Jag fick missfärgade naglar på grund av lathet! Jag skippade baslacket och med en stark färg på nagellacket så blev dom missfärgade! Så använd alltid baslack! Men det är inte bara viktigt att använda baslack för att undvika att naglarna blir missfärgade utan det är även viktigt att tänka på att inte använda en remover som innehåller olja, färg eller parfym!

Produkter som torkar ut naglarna gör så att missfärgningarna fäster bättre i nageln! Även om jag älskar nagellack så försöker jag undvika att byta lack för ofta eftersom naglarna blir torra om man lackar om dom för orfta!

Jag har även läst tips om att man kan använda citron eller tandkräm med blekningseffekt mot missfärgade naglar men dessa två produkter torkar ut nageln och kommer därför enbart göra så ni enklare får missfärgade naglar i framtiden! Ond cirkel!

När ni tar bort nagellack (om ni tar bort lack med en pad)gnugga aldrig paden mot nageln! Låt paden ligga mot nageln några sekunder så löser removern upp det mesta av lacket utan problem om ni har en bra remover!

Har ni väl fått missfärgade naglar så kan ni testa att polera lätt på nageln med en poleringsfil för att få bort lite av missfärgningarna!

Har du lyckats undvika missfärgade naglar? Dela gärna med dig om du har några bra tips! :)

 

8 svar på ”Undvik att få missfärgade naglar!

  1. Fick missfärgade naglar när jag målade naglarna ofta, men det gick bort efter ett tag utan att jag gjorde något åt det. Heh.

  2. Jag fick missfärgade naglar av ett illoranget lack som jag struntade i att ha baslack under… Men då använder jag mig av ett blekande lack mot missfärgningar som jag nu använder som baslack. Fick det i min glossybox! Funkar superbra!

  3. Jag har lärt mig av en bloggerska som kallas Wysteriia ;) att man ska använda IsaDoras second nail, dock har jag slutat med den för någon månad sen och kör Trind nail rapair istället… Och så tar jag bort nagellacket med Depends dip-in remover :) Så hittills, peppar peppar, har jag inte fått missfärgade naglar :P

    1. Svar till Anna: Huvudsaken du har något baslack under nagellacket ;) Depend dip in är jättebra för att inte få missfärgade naglar :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *