UNE natural beauty.

UNE natural beauty.


Idag har jag varit och fått en presentation av UNE natural beauty som precis lanserats i Sverige! Ni hittar UNE makeup på alla Åhlens hus som jag förstod det och jag hoppas verkligen det stämmer så det kommer säljas även i Mora! :) Själva konceptet för UNE kan man nog kortfattat beskriva med att det är makeup för kvinnor som vill framhäva sin naturliga skönhet, använda naturliga produkter och ha produkter som bryr sig om vår planet!

Något jag blev otroligt glad över är att UNE ligger ungefär 20% högre i pris än Max Factor vilket min plånbok gillar! Alltid tacksamt med bra priser på makeup ifall man hittar någon solklar favorit som man vill köpa om och om igen! :)

UNE har verkligen massvis av intressanta produkter och glossnörd som jag är så vore de två glossen i mitten något att ha i sminkväskan! 129kr.

En annan produkt som lockar är detas Healty Glow puder! Självklart det ljusaste närmast i bild för att sätta foundation med men de två rosa nyanserna tror jag dessutom är underbara som blush! 219kr.

Självklart fick vi med oss lite produkter hem för test. Deras Skin-Glow foundation som finns i 8 nyanser 219kr, Breezy cheeks blush som finns i 7 nyanser 149kr, Sfumato eye shadow som finns i 12 nyanser 119kr, Sfumato eyes kohl som finns i 5 nyanser 89kr, Smart lenght mascara som finns i 3 nyanser 169kr, Sheer Lips Balm som finns i 5 nyanser 159kr, Lip-toned colour som finns i 8 nyanser 159kr, BB-cream concealer som finns i 2 nyanser 159kr och deras Intutive touch BB-cream foundation som finns i 6 nyanser 219kr och en refill kostar 159kr.

Jag personligen hade ju behövt de allra blekaste nyanserna när det kommer till Foundation och BB cream så vi får se hur mycket jag kommer testa just dessa två produkter. Foundationen är i nyansen G10 och jag testade nyansen G2 på handen på plats och den kändes nästan lite mörk till min hy ;) haha!

Jag räknade ganska snabbt ut att stiften säkert kommer bli en favorit för egen del och jag är totally in love med Sheer Lips Balm! Det ser verkligen jättemörkt ut men det blir det inte på! Suddig swatchbild men men..det övre är Sheer Lips Balm och de undre är Lip-Toned Colour. Jag kommer inte ihåg nyanserna i huvudet men kan kolla upp det senare om någon undrar!

Så här ser Lip-Toned Colour ut på mig när jag testade det lite snabbt!

En annan produkt som jag tror kommer bli en favorit är deras blush. Underbar nyans! Ser framemot att titta närmare på pigmenteringen i både blush och skuggan! :)

Deras BB-cream har en gale thärlig konsistens! Men som ni ser så är ev. denna för mörk för mig men dom blir faktiskt lite ljusare på huden än vad som ser ut att vara i asken meeeen blir nog fortfarande lite mörk på denna blekis. Kanske testar lite snabbt för ett omdöme eller väntar på att jag ska hinna få lite solstrålar i ansiktet! ;)

UNE är i alla fall ett märke som jag ser framemot att klämma och känna lite mer nogrant på! Något som både jag & Tina dock tänkte på var att dom inte hade några lack, men vi hoppas på att det kanske kommer längre fram! ;)

Tack Till UNE och Scanco för att jag fick komma och alltid lika roligt att träffa bloggkollegor som Elin, Tina & Kicki! :)

4 svar på ”UNE natural beauty.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *