På besök hos Dermalogica & Jane Iredal förra året (ops!)

På besök hos Dermalogica & Jane Iredal förra året (ops!)

Förra året i December fick ju jag den stora äran att vara med på en Daisy Beauty day och det här var det som stod sist på agendan. Jag har haft lite ågren över att jag inte bloggat om det men jag hamnade i någon bloggsvacka och sen blev det kort och gott bara inte av! Men nu är det så att jag har hunnit testa en av produkterna som vi fick med oss hem från Dermalogica och den har blivit en stor favorit så ett tu tre så kände jag att jag ville slänga iväg ett inlägg om denna dagen i alla fall ;)

När vi kom dit så fick vi plockmat och goda drinkar samt fick en liten rundtur på deras lager! Tänk att ett lager kan vara så intressant? Ofattbart! haha! :) Vi började med att dela upp oss i två grupper, en som gick till Dermalogica och en som skulle se ut som foundation nyans hos Jane Iredal. Tiden gick dock otroligt fort så kändes som tiden hos Dermalogica blev lite väl knapp!

På sista bilden så ser ni de foundations som Jane Iredal har i sitt sortiment och jag fick med mig en Pure Pressed Base hem för att testa. Jag har använt den flera gånger, både som foundation och som puder så jag ska bara lyckas sätta mig ner och göra en före/efter bild på hur den täcker samt skriva vad jag tycker om den. Ibland tar såna saker längre tid än vad man vill och jag har väl prioriterat bort det hela lite, tyvärr. Men det kommer! Jag fick även med mig ett gloss hem som jag har använt som tusan! Gold Fling heter det och ni ser det i en sminkning här.

Vad var det för favoritprodukt från Dermalogica nu då undrar ni? Det tar jag i ett enskilt inlägg alldeles strax ;) hihi!

Ett extremt sent tack (nog för att jag är tidsoptimist men det här var väl att ta i?) för en underbar Daisy Beauty Day Stockholm Dec 2011! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *