Upp o hoppa.

Upp o hoppa.


Lördag och ingen sovmorgon. Det känns nääääääästan lite surt alltså ;) Jag antar att typ alla mina läsare ligger och sover sött i sina sänger nu…och jag är avis på er allihopa! ;)

Gaaah..måste väl ta o sminka klart mig o kila till jobbet. Jobbar iofs bara 9-13 idag så det ska jag väl överleva ;)

Vad gör alla andra idag? Är ju trots allt lööööööördag! ;)

28 svar på ”Upp o hoppa.

 1. Hej hej. Du är inte ensam om att kliva upp tidigt även på en lördag :P Jag är också uppe sen ett tag tillbaka. HAr ju en hundvalp som måste få kissa vid 7-tiden :)

  Och jag ska verkligen h¨lla tummarna för att det INTE regnar när du slutar jobbet :)

 2. Gomorron tjejen. Jo nog har inspirationen kommit tillbaka nu. Ibland försvinner den bara POFF…hehe. Men idag har den bestämmt sig för att flyga hem in genom fönstret igen. =) Hoppas du får en lugn o soft dag på jobbet. =) Peace

 3. Idag ska jag och sambon ner på Mora och köpa en dammsugare haha, sen har jag lovat honom att vi ska gå runt lite på Morafestivalen så han får köpa sin jäkla langos som han tjatat om i evigheter. =)

  Kramar

 4. tråkigt att jobba.

  Min dag kommer nog se ut på detta viset:

  Att vara lycklig från gårdagen då jag gifte mig med min kärlek Daniel. Städa lite efter igår. Bara njuta av livet.

  Din då? kramar

 5. Hm, ska jag vara ärlig så gör jag ingenting.

  Sitter bara och suckar och pustar och vill att helgen ska ta slut.

 6. Hej! Ja vad gör man när det regnar?? Vi tar det lugnt idag å slappar å sen blir det bio ikväll!! Vad ska du hitta på ikväll?

 7. Aaah dom bilderna, men jo då var det ungefär 19 på kvällen och vi hade hållit igång sen 10 på morgonen en svinvarm dag. Muan följde med oss hela tiden och bättrade på make upen, fy fan när jag åkte hem så såg jag till slut ut som en dragqueen =S

 8. Å nej. Jag var minsann uppe då du skrev inlägget ;) har åkt bil heela långa dagen och är nu hemma från en veckas semester ;)

 9. nope! Här sovs det minsann inte på morgnarna… så nästa gång du är uppe tidigt kan du tänka på att jag säkert är uppe ännu tidgare… :) (med min bebis)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *