utlottning bland mina läsare!

utlottning bland mina läsare!

Jag har fortfarande två tröjor från Designwerket här hemma och dem ser ut som på mig ovanför här! Jag har en storlek M & en storlek L som letar efter en ny ägare! (jag har en storlek M kan tilläggas då jag har lite större byst, jag upplever dem liiite små i strl men bara lite)

Jag tänkte göra upplägget väldigt enkelt denna gången! Den som skriver den 15:e kommentaren om att dem vill ha tröjan i storlek M får den! Och den som skriver den 15:e kommentaren om att dem vill ha tröjan i storlek L får den! Är ni med? Person nummer 15 i respektive storlek kommer få tröjan hemskickad! Det är dock en kommentar per person som gäller, glöm inte att jag ser era ip-adresser så ser jag samma ip-adress flera gånger så diskas den personen automatiskt!

Nu är ju den stora frågan, NÄR ska du kommentera? HUR LÄNGE vågar du vänta med att försöka bli kommentar nummer 15?! ;)

52 svar på ”utlottning bland mina läsare!

  1. Tja, det skadar ju inte att delta :) Då skulle jag vilja ha storlek M ifall det var min lyckliga dag ;)

  2. Skulle gärna vilja ha storlek L :) eller om det nu var en sån som kommer i goodiebagen jag väntar på från dig så hade det passat bättre med M så jag kan ge den till världens bästa brorsdotter… hmm… besvärlig kommentar du får själv bestämma om du räknar den till L eller M kommentarerna :)

  3. DET tycker jag verkligen du ska göra.. planen just nu är väl att börja på koh samui och se vart man tar vägen sen. Ett par veckor i en hängmatta på stranden lixom. Klart du ska komma dit och hälsa på =)

  4. Måste ju testa, nån gång så ska de väl gå bra för mig å. Mmmmmmm som i M
    /Trullexa

  5. L ägare vinkar som en apdryg treåring ifrån Tällberg med ett leende på läpparna å kärleksfullt hjärta, PÖZZZZZ

  6. Hihi då kan jag ju inte be mamma om att gå in och vara med i tävlingen vi har ju samma IP-nummer… Hon läser också din blogg ;)

    Storlek M, ifall jag har tur :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *