Utlottning: Magnetlack från Isadora!

Utlottning: Magnetlack från Isadora!

Eftersom jag är borta hela veckan och inte riktigt vet hur mycket jag kommer kunna blogga så tänkte jag skicka hem dessa tre magnetlack från Isadora till någon av mina läsare! <3

Skriv en kommentar att du vill vara med och ha chansen att få hem dessa tre lack! Svårare än så gör vi inte det denna gången :)

Jag drar en vinnare på Måndag den 9:e Juli när jag är hemma igen! :D

AVSLUTAD!

84 svar på ”Utlottning: Magnetlack från Isadora!

 1. Så himla fina och jag vill verkligen, alltså verkligen ha dem. Även om jag titulerar mig själv som nagellacksnörd så har jag inte testat magnet-lack ännu. Skandal. Så jag går då inte miste om chansen att vinna dessa. I’M IN!

 2. åhh har alltid målade naglar och har velat testa dessa ett tag nu.. så jag är givetvis med och tävlar! ha det så bra i västerås =)

 3. Wow! Dom där har jag suktat efter länge nu! Jag vill definitiv vara med och tävla!
  Puss och kram till en underbar blogg!

 4. Åhhh! Vilka snygga färger! Har hört om magnetiska nagellack! Vet inte riktigt hur de fumgerar, kan inte du göra en recension ov dem skulle bli väldigt glad! :D

 5. ohh dessa har jag spanat in länge men inte vågat köpa, är gärna med på en chans att vinna :)

 6. Åhh, har gått och tittat på dem men det känns som lite mycket pengar enligt mig och min plånbok så dessa får gärna flytta hem till mig :)

 7. Men gud va kul med en utlottning med nåt som faller mej i smaken! Klart man tar chansen! :)

 8. Hoppas du har det gött i Västerås. Självklart vill jag vara med och tävla om dessa härliga lack.

 9. åh nagellack! har börjat bygga upp mitt nagellacksförråd, har bara ett 20-tal nagellack, så det skulle få vara kul att pröva de magnetiska också! :D

 10. Jag skulle gärna vilja få dessa lack hemskickade :D Det skulle göra min födelsedag, fyller nämligen år nästa vecka :)

 11. Åh vad trevligt :)
  Vill gärna ha de där lacken. Har kikat på dem, men av någon anledning så har jag liksom inte kommit mig för att köpa dem :/
  l

  Bor i Västerås, så jag ska glida i en svart Cadillac denna helg :D Hoppas din helg blir kanon, trotts regn och åska som är utlovat på lördag!!

 12. Gick in i morse och kikade men ville inte vara först att tävla (jag är en tönt jag vet) trodde chansen att vinna skulle va större om man inte va först liksom… Men nu är kl 22 å fortf har ingen tävlat (om min lur inte är sjukt seg på att uppdatera eller nåt) – tänk om ingen vill vinna dessa härliga lack (fnissar för mig själv) – lovely! I’m all in i alla fall!!!

 13. Ah- NU fattar jag! Kommentarerna har inte hunnit modererats än… Such a looooser (fnissar igen)

 14. Vilken underbar tävling,
  jag är gärna med! :)

  Har varit sugen på att testa dessa
  lack ett bra tag och hoppas på tur
  så mina naglar kan vara extra snygga
  i sommar. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *