utmärkelse: kvällens sminkning.

utmärkelse: kvällens sminkning.

I fredags så fick jag en utmärkelse och ett pris för ”kvällens sminkning”. Jag kan inte ens förklara hur chockad jag blev! Eftersom jag gick upp och sminkade mig 6.40 på morgonen, jobbade och sen åkte raka spåret till festen (vilket tog 4,5 timmar) så kände jag ju mig någorlunda halvfräsch när jag väl anlände ;) Så att dem gillade min make så pass mycket att jag fick ett pris, vadå kul för mitt ego? ;) Jag hade inte ens behövt få något materiellt som vinst, jag blev bara så otroligt glad att det hade räckt med en grattiskram!

Jag fick iaf en plåtning med the studio samt lite produkter från the studio! Ser verkligen framemot att testa produkterna! :) Vet inte om jag ska behålla plåtningen själv ännu dock eller om jag ska ge bort den, vi får se! :)

Jag är bara så glad att min sminkning gillades :D HÄR ser ni iaf hur jag såg ut på morgonen när jag var klar med sminket ;)

11 svar på ”utmärkelse: kvällens sminkning.

 1. Åh grattis ;) Inget dåligt pris ju :D Underbart att blogga för man får så mkt kontakt med andra underbara människor! :D

  Jo det var kul att se på lite photoshoots =) Men jag våga aldrig ställa mig framför kameran ;) Sen var det så försenat allting så ville inte plåga Morre och de andre med att försöka få med mig på bild ;) Men har ju kontakt med två fotografer här i Oslo nu så så vem vet.. :) hehe.

 2. Grattis till dig! Vad roligt, och det måste känts ännu roligare när det visar sig att du får det efter att ha haft sminket på sedan kl. sju! :)

  Och man är ju inte alls avundsjuk på dig med goodiebags samt vinst osv… ;) Men det är du värd! Jag är nyfiken på vad som var i goodibagen!

 3. Gu vad kul! Grattis! Jag kommenterade ju det här nedan, men säger det igen, fasen vilken snygg sminkning! Man ser att du kan din grej. Själv är jag usel på skuggor, så håller mig till eyeliner, hehe :-)

 4. Grattis! Är inte förvånad, du var jättesnyggt sminkad!
  Du kanske borde lägga ut en ”how to”-guide :D

  Tråkigt med snöblandat regn, hoppas det blir lite kallare och vänder till snö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *