Vad gör vi? Nu kör vi!

Vad gör vi? Nu kör vi!

Bild tagen för några år sedan av T0bias Fischer.

Snart dags för gymmet igen. Jag är så otroligt pepp på att bygga upp muskelstyrkan och förhoppningsvis bli av med något kilo runt midjan som inte bör vara där! Jag går upp så hiskeligt lätt i vikt och att jag är duktig på att äta onyttigt brukar inte direkt vara till någon hjälp ;) Jag brukar vara riktigt duktig på att skärpa mig men jag faller så lätt tillbaka i dumma vanor. När jag åt efter VV så gick jag ju i alla fall ned 4 kilo men dom har jag varit duktig och gått upp igen :O Att det ska vara så svårt att vara hälsosam och ta hand om sin kropp på ett bra sätt och inte behandla den som en sopstation så fort tillfälle ges? Don´t get it. Men nu är jag på g (IGEN!) i alla fall ;)

Idag blir det biceps och triceps som ska få sig en omgång och jag hoppas att vi kan ta en rask promenad efteråt också så vi får en gnutta kondition :)

11 svar på ”Vad gör vi? Nu kör vi!

 1. Börjar genast tänka på fest när någon skriver” vad gör vi? nu kör vi!”.. Tänkte att nu wysteria, är du nog lite väl tidigt ute;D

 2. Duktiga ni är! ^^ Jag har haft en svacka med träningen nu men ska ta tag i det igen :D Blir ju lite för mkt gotteri under december av nån ”konstig” anledning så det är bara att hålla igång med träningen igen :) Och om man betalar 600 nok i månaden så ska man nog ta och träna hehe.

  Ha en fin kväll!

 3. Du blir så vacker på bild :) Du är skitduktig som tränar och promenerar. Jag går inte ner något i vikt :( pendlar 1-2 kg upp och ner konstant just nu, och träningen ligger på is.

 4. Haha jaa, när man gymmat så hårt att man knappt kan schamponera håret när man duschar efteråt… eller ja, några dagar efteråt ;D åh, älskart!

 5. Jag har gått ner 11kg sedan i augusti :]
  Gör mycket för självförtroendet att komma i sina vanliga kläder igen!

  1. Åh men så duktig du är :D Jag har 7kg som jag skulle vilja gå ner men hade nöjt mig med 5..haha ;D När jag går upp så sätter sig ALLT på magen och det är ju riktigt ohälsosamt om något :( Så försöker göra mitt bästa för att lätta lite på mig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *