Terroristattack /självmordsbombare/eller vad dom nu valt att kalla detta.

Terroristattack /självmordsbombare/eller vad dom nu valt att kalla detta.

Aftonbladet.

”Han bar sex sammankopplade rörbomber men bara en exploderade. Han hade också en ryggsäck med full med spikar och ett misstänkt sprängämne. – Hade den exploderat på Drottninggatan hade det blivit en massaker, säger en källa.”

Terroristattack /självmordsbombare/eller vad dom nu valt att kalla detta i Stockholm igår alltså. Har visat sig att jag känner två personer som befunnits sig i närheten så just nu är jag mest glad över att bomben tydligen inte detonerat som det var tänkt. Detta hade kunnat sluta riktigt illa!

”Så länge ni inte slutar ert krig mot islam”. Jag blir ledsen av såna ord och handlingar med tanke på att jag tycker att denna personen förstör så otroligt mycket för andra muslimer i världen och nu i Sverige.

Måste kila och jobba, annars hade jag nog kunnat sitta här och fundera på vad jag vill skriva ett tag till.

9 svar på ”Terroristattack /självmordsbombare/eller vad dom nu valt att kalla detta.

  1. Usch vad läskigt att detta fenomen med självmordsbombare spridit sig hit till Sverige nu :S
    Ja nog förstör dem ryktet för andra vanliga muslimer tyvärr :( synd det ju.

  2. Ja herregud, jag vet inte ens vad jag ska säga om det hela. Tragiskt. Och tyvärr döms man ju efter hur andra från ens land beter sej, jag menar, jag är från Finland, allt jag kan är att supa och slåss typ.. Måste vara tusen gånger värre att vara muslim.

  3. Ja hoppas folk fattar att det är en enstaka idiot som gjort detta, det går inte att likställa dennes värderingar med islam, vilket många verkar göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *