Vad roligt! :D

Vad roligt! :D


Fotograf: Anders.

Vad kul att så många är positiva till mina "Dita von teese" tankar :) Själv känner jag mig sjukt positiv! :D Nu ska jag dock gå och ta på mig träningskläder för att sedan gå och gymma lite med Cilla! :D Jag känner mig lite duktig eftersom jag inte kommit av mig med träningen utan har hållt igång ganska så duktigt ändå. Jag hoppas bara att jag fortsätter så här nu! ;) Har inte märkt några direkta resultat ännu dock..;P haha. Men, jag har iaf inte gett upp träningen ännu ;)

Hörs sen sötisar.

12 svar på ”Vad roligt! :D

 1. Shit, skulle verkligen bli intressant att se dig i Dita-stil! Tror det hade blivit supersnyggt!

  Btw, jag har en SYSTEMKAMERA i min ägo nu! Jag är några tusenlappar fattigare, men oh så lycklig! :)

 2. Det är klart att du inte ska komma av dig med träningen. Jag har koll på dig vet du ;-) Försöker peppa dig också. Resultaten kanske låter vänta på sig, men ge inte upp – för de kommer! För mig tar det ganska lång tid innan resultaten syns, kan säga att det är först idag som en viktnedgång syntes på vågen och då har jag hållit på ett tag som du vet.

  Kör hårt!

 3. Hjälp oss nå ut i bloggvärlden med vårat projket.

  Hjälp Emma att finna sina biologiska föräldrar i Colombia.

  Besök våran blogg, länka, skriv om den. Ja vilket sätt du än kan hjälpa till på.

  Kram

 4. Jadu??! jag gör inget i helgen. eller nu ljög jag! JAG ÄTER! eller snarare frissar i choklad popcorn & allt annat onyttigt som finns :D

 5. Det är bra att träna även om det inte syns på utsidan. Det som händer på insidan är ju superviktigt. ;)

 6. Tack sötis. :D

  Ja, jag hoppas också det hjälper…visar sig om ett par veckor när jag använt det ett tag. :)

  Jag önskar dig en god natt, nu ska jag sova…dödstrött.

  Kraaaam

 7. Magic concealer heter den, och innehåller 15 ml, vilket är sjukt mycket för en concealer, det är en stor tub som räcker länge. den blir fräsch och naturlig, och inte så kakig som vissa kan bli. Trots det täcker den jättebra.. Testa!

  Kram!

 8. Jag tycker att det brukar ta kanske en-två månader innan man ser (eller känner) resultat. Du är jätteduktig som håller igång nu! Jag är så sugen på att börja men det är ju inte så lockande att betala närmare 500/månad dock :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *