vågar ni gissa? ;)

vågar ni gissa? ;)

Vågar ni verkligen gissa på vad jag ska äta idag? känns som en enormt svår sak att lista ut nämligen..ingredienserna är ju inte så avslöjande menar jag!

fatta gottis detta ska bli. på en måndag och allt! ;)

30 svar på ”vågar ni gissa? ;)

 1. Sv: Nej det var väl inte det roligaste jag gjort, men nu håller jag tummarna för att sprutan hjälper. Tack för omtanken :)

  Ps, Vad gott med tacos!

 2. hmmm undra vad du ska äta, själv ska vi äta tacosoppa idag =) det är måndag = soppdag ;)

  sv: självklart kan man ta kort i badkaret =) fixa ett gummiarmsstativ och sätt fast på något coolt sätt =)

 3. Haha, men du vet, man måste vara tidigt ute så att man slipper hysteriska människor, snoriga småbarn och annat kul som man annars måste tampas med i julruschen!:D

  Nom nom, taco efter träning, undrar om det går.. ^^ Hur har det gått med din viktminskning fröken? Gick det som det skulle?

 4. Man klickar på Surfa/samla poäng. (beroende på vilken sida det är) och då kommer det upp random bloggar som man bläddrar igenom för att få poäng. man får vänta några sekunder på varje blogg, så står det längst upp när man har fått poäng. Så det ända man behöver göra är att trycka ”nästa” så kommer det upp nya bloggar hela tiden.

 5. haha ja det kanske var en knasig fråga..men grejen är att när vi handlar på konsum har de bara skitstor burk som känns onödig att köpa och så det där tertapacket..men jag har fått för mig att den är rinnig som mjölk..att det är den folk använder som sås på potatisen när de äter sill..och hmm känns lite väl rinnigt att ha på tacos i så fall..

 6. ”Som sagt jag tror inte risken att man dör av svininfluensan är speciellt stor i vårt land och jag är helt på din sida ;) jag vill inte ha sakerna som vaccinet innehåller i kroppen..och skulle jag bli sjuk så tror jag faktiskt inte att jag dör.

  Sedan förstår jag om folk i riskgrupperna vaccinerar sig.”

  jag orkar inte med folk som dig!!!! alla i riskgrupperna KAN INTE VACCINERA SIG. då är det dumma, egoistiska människor som DU som står för smittningen som kan kosta dem livet.

  VACCINERA DIG FÖR DINA MEDMÄNNISKORS SKULL.

  för övrigt så har du säkert inget emot annan vaccinering, såsom hepitit a och b, vaccingering mot livmoderhalscancer? vad är skillnaden???????????

  tips: läs på i frågan!

 7. Du har ju inga problem med besökare,hehe
  Desto mer bloggar du besöker genom dom sidorna desto mer poäng/besökare får du ju…
  Säg till om det blir nån skillnad :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *