[ ”Vår” fotolocation är till salu. ]

[ ”Vår” fotolocation är till salu. ]

Nadja visade mig precis att "vår" fotolocation är till salu. Så vi funderar såklart på att köpa hus *asg* ;) ehm NOT ;) Det där är nog det möggligaste och mest ofräscha hus jag någonsin satt min fot i ;) Men det var nog ett jäkligt coolt hus när det var nybyggt. Nu är det totalt förfallet :) Jag & Nadja har bland annat varit där och fotat med Therese och ett gäng andra modeller tidigare :) Sen har jag & Anders varit dit en gång men vi åkte dit så sent och glömde bort att solen faktiskt går ner + att det finns ingen el i huset = totalt bäcksvart ;) bra där! Så vi försökte fota lite o sen gav vi upp och åkte o käkade pizza med Nadja istället ;) hihi.

Här står i alla fall jag och städar mitt och Nadjas nya hus vi ska köpa! *host host*

Bild från "Ödeshuset" i Eskilstuna med Anders bakom kameran :)

14 svar på ”[ ”Vår” fotolocation är till salu. ]

  1. Herre jösses vad du ser läskigt smal ut på den där bilden. Jag hoppas det är retuschen, annars får du allt se till att lägga på dig några kilon tycker jag :P

  2. Huset ser faktiskt rätt fint ut, men förstår inte riktigt grejen med 30 kontor, pool, bastu, verkstad, gymnastiksal(?!) i ett och samma… Ser ut som att det aldrig blev riktigt färdigbyggt… Men det som syns är rätt fint iaf :)

    Tycker nog att du ska slå till! ;)

  3. Så där roligt har jag aldrig när jag städar ;). Du är alltid välkommen att komma och städa hos mig :).

  4. dom borde hänga upp den här bilden i västerås i stället!

    förresten så tycker jag att Barack Obama borde skilja sig och erkänna i TV att det är dej han älskar. du skulle verkligen bli världens bästa First Lady!

    ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *