36 svar på ”[ Outfit från Topshop. ]

 1. Haha menar det ;)

  Escada är väl de där "sommarparfymerna" va? Eller finns i olika färger? Jag köpte nån för många år sen och den luktade faktiskt gott.

  Min D&G parfym tog slut för ett tag sen och då körde jag med nån Paris Hilton parfym som jag hade fått via nån tidning. (rosa med svarta ränder neråt) och den var väl OK. :)

  Tack för tipset, bra om så många som möjligt tipsar så har jag nåt att göra på båten så spelar jag inte upp alla pengar ;)

 2. Som jag mår du så kan jag gå, borde inte bli sämre tills imorgon. Kan väl ställa in oss på att vi ska dit och så hörs vi av runt lunch eller nått? :) PUSS

 3. Jag är ledig så passar kanon att gå. :)Så blir nog bra att jag slipper upp så tidigt. :) Du vill fortfarande gå iaf? puss

 4. Nä, jag flyttade därifrån.. :( Fast det är bara tio mil dit så det är ju inte så farligt. Men jag tror inte att jag kan sånt där, jag har så svårt för att posera. Fota tycker jag är kul, men är inte så duktig på det heller..

 5. Okej men då blir det nog att köpa lite innan det börjar, får se vilken tid jag kommer hem. :) Är du säker på att du kommer då, ifall jag köper biljetterna.. :P

 6. Haha..det var ju ändå 10 år sen..Jag kommer knappt ihåg vissa saker som jag gjorde för en timme sen…

  t-shirten var snyggt!!

 7. Tack :)

  Jag kan fråga min sambo samma sak 5 ggr under en timme för jag glömmer hela tiden att jag har frågat, haha… Bor i Sälen..

 8. Är skorna oxå från topshop? de såg ut som ett par min kompis sprang runt hela sthlm för att hitta. O nu även ringt runt hela sverige för att få tag i. Slutsålda everywhere. snygga är dem iaf :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *