Varför är balsamflaskan alltid mindre?

Varför är balsamflaskan alltid mindre?

Vi fick ju dessa i Goodiebagen och jag tänkte ta och testa dem nu :) Jag undrar dock varför balsamflaskan alltid är mycket mindre? Förstår inte tillverkarna att jag behöver massvis med balsam? Jag älskar balsam. Jag har tyvärr ingen aning vart man köper Aussie? Någon som vet? Nåväl, det doftar i alla fall gott så får väl se vad jag tycker ;)

Update: Janne har varit snäll o googlat fram detta och Dorion berättade att det fanns att köpa på Kicks och Åhlens :)

18 svar på ”Varför är balsamflaskan alltid mindre?

 1. Åt mej går det alltid åt två flaskor schampo på en flaska balsam.. Jag trodde det var så åt alla.. :P

 2. Fast jag använder iof sig bara balsam i själva "hästsvansen" då jag fått för mig att håret blir fett annars??

  Kan det va så?

 3. Men guud, haha. ja det verkar hända titt som tätt =/

  Jag älskar oxå balsam, är beroende. köper alltid 1 shampoo, och 2 balsam =)

 4. Jag kommer garanterat inte ha tid på nån helgdag för då är det ju som mest i gårn som tidigare år. Du är ju alltid välkommen att kika förbi där också såklart :D Vi får planera in nåt så snart jag kommit upp o sett hur det ligger till med alla bokningar o hur många vi är som hjälps åt per dag.

 5. Det är väl för att man bara ska använda balsam i topparna. Eller tja, inte topparna, men håret som hänger.. alltså inte i hårbottnen :)

 6. dem finns på kicks. bäst är 3 minutes reconstuctor eller vad den heter. i can't live without. jättesmart "öppning" på den också. äh, svårt att förklara. inte kork som på dina du har på bilden iaf…

 7. ÄNTLIGEN nån som tar upp detta mysterium jag alltid undrat över! Detta är så idiotiskt korkat så jag fattar inte: för det första så använder väl väldigt få personer med kort hår balsam ALLS . Iaf samtliga jag känner med kort hår= INGET BALSAM. Så den förklaringen håller ju inte långt precis. Om man sen har långt hår så har man väl oftast balsam på så gott som hela längderna vilket ju blir en 10-20 cm på de flesta. Hursomhelst -helt otroligt hur man kan göra balsamflaskan HÄLFTEN så stor! skall den användas på NÄSHÅREN ENBART kanske ? Måste vara män som styr över detta uteslutande.

  1. Hahaha jag önskar ja visste svaret! Man borde fråga någon tillverkare och se vad dom säger :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *