Varför har jag hört att denna var dålig?

Varför har jag hört att denna var dålig?

När jag såg reklam för den här så kände jag på en gång att det var en film jag bara måste se! Sen blev det aldrig att jag såg den på bio och hux flux så hörde/läste/eller nått jag att den var dålig? Så jag blev besviken i förskott kan man säga och det har inte blivit av att jag tittat på den!

Men ikväll när David är ute och agerar chaffis och jag haft en kväll för mig själv så dukade jag upp med chips och dipp och denna rullen! Och hallå…riktigt bra!! :) Varför har jag hört att den var dålig? Jag gillade den massor! En gnutta förutsägbar men jag satt ändå och velade mellan 3 personer angående vem varulven var. Riktigt snyggt gjord dessutom och gillar ni Twilight filmerna så gillar ni nog även denna :) Läse dessutom på imbd att Shiloh som spelar Peter provspelade för Edward i Twilight men som ni nog förstår inte fick rollen ;) Amanda Seyfried är lika jäkla vacker som alltid :)

Jag skönhetsbloggar visst inte så mycket just nu men jag hoppas ni tycker om mig ändå ;)

15 svar på ”Varför har jag hört att denna var dålig?

  1. alla har vi ju olika uppfattning ;) jag brukar se alla filmer min bror tycker suger för jag brukar gilla dem ;)
    jag har sett denna och tyckte den var helt okej men inte superbra.

  2. Denna vill jag också se men syrran sa att den var dålig :P
    Klart vi tycker om dig ändå, roligt att läsa lite personliga saker med :)

  3. klart den är bra! jag hade dock byggt upp att den skulle vara bättre,vet inte varför, men jag blev lite besviken just därför. men bra, det var den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *