Lite nytt i sminkväg!

Lite nytt i sminkväg!

När Carina var i USA så köpte hon hem allt detta till  mig. I USA är det nämligen mycket billigare mot vad det är i Sverige så det var som att handla på rea ;) Det som ska testas av mig så fort jag får tid är:

Clinique stay-matte sheer pressed powder. Denna kommer jag börja testa väldigt snart då mitt puder från MAC snart är tvärslut. Urban Decay Primer Potion är en favorit när det kommer till eyeprimers och denna går tyvärr inte att köpa i Sverige så det var givet att hon skulle få köpa med sig denna till mig! Jag ville testa en mascara från ett märke som var nytt för mig så Eyes to kill från Giorgio Armani ska få visa vad den går för så fort jag använt slut på mascaran jag har just nu. NARS är också ett nytt märke för mig och dom har en velvet gloss lip pencil som är en sån där typisk läppenna som flera märken tagit fram på senaste, ungefär som lip crayon från glominerals. Tror jag kommer gilla denna! Jag har testat primers från Smashbox tidigare och tog ett osäkert kort denna gången och ville testa Smashbox Photo finish target pore & line primer. Det längst upp till vänster är ett prov från benefit som jag fick med :)

Spännande! Recensioner kommer allteftersom jag har tid och har hunnit testa produkterna. Eftersom jag jobbar väldigt mycket i sommar så sminkar jag mig inte lika mycket utan kör på en safe makeup varje morgon som går snabbt så blir inte att jag testat så mycket nytt…men ska försöka bättra mig ;)

Jag jobbar till 20.15 så tycker ni som är lediga ska passa på att njuta av solen!! :)

8 svar på ”Lite nytt i sminkväg!

  1. Ska bli spännande att läsa sen framöver. Slösade precis lite hos elf som har 50% om man handlar för £30..de har ju redan galet låga priser:D Ser speciellt fram emot att läsa om smashbox primer:) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *