Varför har jag inte testat en Turban Hair Towel tidigare?

Varför har jag inte testat en Turban Hair Towel tidigare?

Varför har jag inte förstått storheten i en Bamboo Turban Hair Towel tidigare? Jag beställde en från Hairlust.se innan sommaren (typish, jag är lite vill när det kommer till tid) och jag avgudar den. Det är så enkelt och smidigt!

Det är ju inte bara enkelt och smidigt att sätta fast håret i en turban som faktiskt sitter kvar på huvudet utan problem (det bästa med denna!) utan den ska även skydda håret. Det speciella med denna turban är att den är tillverkad av 70% bambufiber och 30% bomull vilket ska göra den till ett bra val för miljön. Man knäpper den supersmidigt baktill med en knapp.

Jag är en aning besviken på mig själv att jag inte testat denna typ av produkt tidigare och nu när jag testat den är jag lite besviken att jag inte köpte 2 medan jag ändå höll på, haha! Hairlust har nämligen bättre pris om man köper 2 men jag vågade mig inte på det för jag var osäker om allt mitt hår ens skulle få plats, haha!

Kostade mig 119sek hos Hairlust och är värd varenda krona. Älskar denna!

2 svar på ”Varför har jag inte testat en Turban Hair Towel tidigare?

  1. Välkommen till klubben! Har haft min säkert 10 år nu och använder den jämt! Blir helt vilsen när jag är på resa och inte har den med, vet inte hur man gör utan 😂

    1. Jag har varit så noga med att ta med denna när jag inte är hemma! Haha! Känns som jag måste investera i en till så jag kan lägga den i tvätten utan att tokplanera när den ska tvättas, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *