Vblogg – Modevisning på galaxen i Borlänge.

Vblogg – Modevisning på galaxen i Borlänge.

Snickrat ihop ett litet klipp av det jag lyckades filma i lördags under modevisningen :) Ingela var nyfiken så kände att det var dags att fixa ett, jag filmade nästan hela visningen så har fått klippa väldigt mycket för att det inte ska bli för långt :) Är tyvärr rätt pixligt ibland också, men med min lilla kamera kan man nog inte begära så mkt mer då jag stod lite på sidan :)
Nu ska jag kila till skolan och efter skolan blir det Pizza med Lisen och sen ska vi träna sminktekniker på varandra, kanoners! :)
Ha en bra dag allihopa! :D

10 svar på ”Vblogg – Modevisning på galaxen i Borlänge.

 1. För mig handlar det verkligen inte om att klaga, men jag skriver vad jag tycker.
  Jag vet att ni kan sminka för alla ni såg ju själva riktigt snygga ut, därför blev jag besviken när småsaker som (jag syftar än en gång på Carros sminkning, jag vet inte vem som sminkade henne) att ögonskuggan var klumpig och att hon efter att ha kisat med ögonen fick smata ut de rynkor som sminket skapade. Klart att det kan vara överdrivet och nytänkande – såklart! alltid roligt med udda. Men att använda En ögonskugga istället för typ tre och skapa en effekt kändes så ”stressgjort”. Jag syftar på carros make.

  Hoppas allt är bra!

  Kram

 2. Ja, det ligger verkligen fint! Det är mycket större än vi hade tänkt oss men vem säger nej till något större. :) Det är 200 kvm + 100 kvm källare där jag bla ska ha min fotostudio! :)

 3. :-) Vad kul å se. Ja det där fröbergsbyxorna tror jag sålde bra;-) Kul att få se, tackis va go du är. Nej nu ska jag mysa vidare i Göteborg på mitt lilla hotellrum:-) kramis

 4. Åh, hade gärna velat se denna modeshow men jobbade dagen därpå så kunde inte åka. En av killarna, brunt hår och solbrillor, gick ”fruktansvärt” bögigt, haha. Svankade med ryggen något hemskt och rumpan putade ut.. Inte för att vara elak, men det såg inte bra ut. Men annars såg det bra ut! Och roligt för dig att sminka många. :D

  Och som svar på din kommentar; fickparkering och parkera i ficka är jag bra på, bara det att när det ska parkeras jäms med en trottoar spricker det! Haha.

 5. Gaaaah! Jag såg det nu jag med när jag kom hem =S
  Jag har en bred skärm på jobbet men inte hemma. Jaja bara att sätta mig och fixa mer =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *