today it is summer.

today it is summer.

fotograf: anders albihn, modell: jag.

Blir nog en promenad till kupolen i det fina vädret snart, bäst att passa på att vara ute medan solen skiner. Måste köpa handsprit (går åt som smör i solsken), ny deo och kanske något ätbart. jag är dock väldigt dålig på att köpa mat då jag tycker det är så tråkigt att lägga pengar på mat nu under utbildningen ;) pengarna rinner verkligen genom fingrarna på mig. uscha. men jag försöker låta bli att tänka på det ;P när dom är slut så är dom slut liksom, haha :) jag kanske är totalt knäpp men jag behöver även svarta ballerina skor och köper hellre det än tråkig mat som knappt går att tillaga här om det nu inte är i micro eller kastrull det ska göras. äter så sjukt dåligt här ;( ger mig lite dåligt samvete…behandlar min kropp lite som en soptunna..:/

ikväll måste jag plugga inför det teoretiska provet vi har imorgon. är mycket att hålla reda på så det är nog bäst att läsa igenom allting som vi hittills har gått igenom!

Måste säga tack till Linn som ställde upp som asiatisk modell idag <3 Hon kom med nattåget från Lund(!!!!) och efteråt så skulle hon fortsätta med tåget ytterligare någon timme hemmåt. Jisses.

14 svar på ”today it is summer.

  1. nej sant. det blev alldeles för snabbt in och ut. vi var ju där från åtta på morgonen men hade inte genrep fören fyra. samtidigt som vi skulle sminkas.

    fin bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *