Very You by Oriflame & Elsa Ekman!

Very You by Oriflame & Elsa Ekman!

I November förra året bjöd Oriflame och Zanox in till ett event där Elsa berättade lite om sitt samarbete med Oriflame. Tyvärr så kunde inte jag gå (work!) och sedan glömde jag tyvärr bort hela samarbetet, shame on me!

Elsa har valt ut sina favoritprodukter som går att köpa på oriflame.se till ett förmånligt pris under kampanjperioden. Jag vet dock inte hur länge denna kampanj pågår men hppas på att få svar på det! Den startade redan förra året så den kanske inte pågår alltför länge till. Kampanjen och de olika makeupkiten bygger på tre olika looker: Red by Elsa, Pink by Elsa och Nude by Elsa som ni kan se på bilderna här van.

NUDE by Elsa innehåller:

Oriflame Beauty Wonder Lash Mascara
Oriflame Beauty Studio Artist Lipstick, Nude Suede
Oriflame Pure Colour Nail Polish, Clover Haze
Oriflame Beauty Eyebrowkit (personlig favvo!)

Kostar 535sek men till kampanjpris för 299sek och är för stunden tyvärr slutsålt, vet inte om det kommer in igen.

Pink by Elsa innehåller:

Oriflame Beauty Studio Artist Cream Blush, Pink Glow
Giordani Gold Voluptuous Lipstick, Chiffon Rose
Oriflame Pure Colour Nail Polish, Intense Pink
Master Curl Mascara

Kostar 539sek men just nu till kampanjpris för 279sek! Vilket fyndpris måste jag säga. Läppstift och mascara känner jag mig nyfiken på!

Red by Elsa innehåller:

Giordani Gold Lash Panorama Mascara
Giordani Gold Lipstick, Eternal Red
Giordani Gold Lacque Brilliance, Royal Red
Giordani Gold Liquid Eye Liner, Black

Kostar 674sek men just nu till kampanjpris för 349sek! Det här kitet är very me, det känns som att det är jag som har plockat ihop detta kitet! ;) Hylsan till läppstiftet ser så lyxig ut, vill ha! Jag har tyvärr köpstop för resten av månaden annars hade nog detta kitet varit på väg hem till mig! Det blir aldrig fel med röda läppar, eyeliner, svarta fylliga fransar och röda naglar!

Vilken av dessa tre looker känns ”very you” för just dig? :)

7 svar på ”Very You by Oriflame & Elsa Ekman!

  1. Sista kittet känns verkligen lyxigt och klassiskt. Skulle helt klart välja det. Håller med om att hylsan är otroligt snygg (jag älskar fina läppstiftshylsor)och hade kunnat köpa kittet enbart för den, älskar röda läppstift!

  2. Det är ärligt att du är igång med bloggen igen! :* Åh vad det rosa och röda kitet ser fint ut! Blir jäkligt köpsugen jag med :D Men det är köpstopp för mig också då jag börjar plugga nästa vecka och numera kommer leva på CSN-inkomst (gulp!). Vart riktigt nyfiken på det rosa krämrouget, såg så jäkla läckert ut i tuben. Jag har nästintill aldrig (förutom en mascara som kom i en glossybox för typ ett år sen) testat nåt från Oriflame då det märket inte finns i någon butik (vad jag vet) men de verkar ha riktigt mycket fina grejer.

    1. Svar till Ellen: Åh men så spännande att du ska börja plugga! Vad ska du läsa för något? :) Oriflame har en butik i Stockholm som ligger uppe vid Stureplan, Grev Turegatan 2 :) Det är dock den enda butiken också som jag känner till. Oriflame har faktiskt flera produkter som är riktigt bra, men blir nog lätt att man inte testar då man inte riktigt kan klämma och känna innan köp kanske?

  3. Hittade bloggen idag då jag letade efter recensioner på foundation, älskar bloggen redan! :) tack för en massa bra recensioner!
    Vad tycker du om Isadora / maybelline / maxfactor som budgetmärke?

    1. Svar till Matilda: Hejsan och tack så mycket! :) Jag älskar budgetsmink och har flera stora favoriter från bland annat Isadora! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *