Vi sov utomhus under bar himmel!

Vi sov utomhus under bar himmel!

Vi sov utomhus under bar himmel!

Igår kväll gick jag & en av mina bästa vänner upp på Vitturn, ett litet berg här hemma, för att sova under bar himmel! Vi har tänkt göra detta sedan förra sommaren men det har inte blivit av. Men nu äntligen!

Utsikten från Vitturn ut över nässjön bland annat.

Solen försvann bakom träden ♥

Ser ni mitt wierdo bakom mig? Jag är lyckligt lottad som träffat en sån knasboll :)

Vi hade med oss gottis till kvällsmat ;) Våra sovsäckar från Fjällräven var lite för varma för alla dessa plusgrader på natten faktiskt. Haha! Måste kolla lite på en svalare sovsäck för riktigt varma sommarnätter. Riktigt mysigt var det i alla fall och jag älskar att jag har en vän som tycker såna här saker är roligt :)

Eftersom vi inte sov i tält så körde vi på myggnät för att inte bli uppätna, haha! Det verkar som det gick bra ;) Dock är ju ljudet av myggor något otroligt jobbigt att lyssna på när man försöker sova, haha! Men det gick bra tillslut och jag blev så förvånad att vi sov ända till klockan 9! Jag trodde vi skulle vakna kl 5-6 av solen och börja bege oss hemåt typ men tydligen inte.

Nu ligger jag dock i min egna säng ♥ Jag kommer börja blogga lite mer vardag framöver om jag gör något speciellt, för min egen skull så jag kan kolla tillbaka på när jag gjort saker och ting. Så nu har jag gjort en kategori som heter Vardag. Ska försöka rensa upp bland alla mina kategorier – det finns lite för många!

God natt med er ♥

6 svar på ”Vi sov utomhus under bar himmel!

  1. Åh vad det ser härligt ut! Jag har gjort det en gång ute i skärgården och det var också härligt. Vi hade dock inga myggnät. För mig gick det bra, men min man hade det lite jobbigt :) Och gör jag det igen ska jag nog ta med mig sovmask för jag vaknade vid fyratiden av att ha solen rätt i ögonen, haha!

    1. Ja men förstå chocken när vi vaknade klockan 9?! Vi trodde solen skulle väcka oss tidigare men vi sov som stenar tydligen, haha! Vi ska försöka göra detta igen i sommar fast med lite mer vänner och kanske en lite svalare natt för det var så varmt..haha!

    1. Det var riktigt nice :D Förhoppningsvis så kommer vi göra det igen senare i sommar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *