Vitaminmask med E-vitamin.

Vitaminmask med E-vitamin.

Om produkten: Innehåller E-vitamin som hjälper till att skydda huden från skador orsakade av fria radikaler, samtidigt som den rengör och återfuktar den. Masken kommer är en sådan där ”pappersmask” som ni ser på bilden ovan. Masken skulle sitta på cirka 20 minuter.

Min åsikt om produkten: Märktes verkligen att mitt ansikte inte varit mall för den här ansiktsmasken ;) Den var lite för stor och avstånden mellan näsa och mun var för långt så var lite småklurigt att få den att ligga så den passade på mig. Slätade jag ut masken så hamnade alla hål för ögon, näsa och mun totalt fel!

På förpackningen så kunde jag läsa mig till att man kunde ta bort masken och sedan inte ta bort överflödet av produkt utan låta det sjunka in ytterligare, jag valde därför att bara ta bort masken och sedan gå och lägga mig med överflödet av produkten eftersom det kändes som det var ganska mycket produkt kvar. Åh så konstigt det kändes att inte ta bort överflödet av produkten! haha! Jag trodde att jag skulle ha som en hinna i ansiktet när jag vaknade, upplever att en del produkter mest torkar och lägger sig över huden men inte denna!

Huden känns väldigt behaglig och återfuktad efter användning i alla fall även om jag personligen inte är jätteförtjust i den här typen av mask!

Pris: 110kr för 2pack (Jag har dock fått min i en goodiebag)
Finns att köpa här: Ilusweden.com
Köpa igen? Nej, jag föredrar masker som jag kletar på själv istället för en mask som inte passar.
Betyg: 4/5

3 svar på ”Vitaminmask med E-vitamin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *