Waterclouds Color Shampoo & Conditioner.

Waterclouds Color Shampoo & Conditioner.

Idag trillade det ner ett pressutskick i brevlådan från Waterclouds! Jag gillar deras Repair Hairmask så ska bli kul att testa dessa för färgat hår! Jag tänkte dock inte börja testa dom förrän jag slängt i lite ny färg i håret för vore väl elakt att börja testa produkterna när det var ett tag sedan jag slängde i lite färg ;) Så det är väl dags för ny färg snart innan dom gråa stråna syns för mycket, haha!

Color Shampoo 250ml – Ett skonsamt och vårdande schampo som är utvecklat för att skydda färgen i håret. Färgen bibehålls genom att stimulera keratin fibrerna som återbygger och skyddar håret. Sea Care återfuktar håret så att du får en fin lyster och följbarhet. Buckthorn ( havtorn ) tillför Omega-7, glans och UV-skydd.

Color Conditioner 250ml – Ett vårdande balsam som är utvecklat för att skydda färgen i håret och framhäva färgens glans.
Färgen bibehålls genom att stimulera keratin fibrerna som återbygger och skyddar håret. Sea Care återfuktar håret så att du får en fin lyster och följbarhet. Buckthorn ( havtorn ) tillför Omega-7, glans och UV-skydd.

130kr styck och Waterclouds hittar ni igen bland annat på Åhlens!

Har ni testat några produkter från Waterclouds? Vad tyckte ni? :)

Ett svar på ”Waterclouds Color Shampoo & Conditioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *