Recension: Clearasil Daily Clear.

Recension: Clearasil Daily Clear.

Nu har jag använt dessa två produkter i cirka 8 veckor så nu är det dags för ett litet omdöme från min sida! :)

Om produkterna:

Clearasil Wash & Mask: Hudvård som kan användas både som en mild, rengörande ansiktstvätt och en fördjupad rengöringsmask. Innehåller vitamin E, avokado och granatäpple som skyddar och återfuktar huden. Cirkapris 79,90 kr.

Clearasil Face Scrub: Clearasil Face Scrub avlägsnar orenheter på ett skonsamt sätt och tillför fukt till huden. Clearasil Face Scrub är så mild att man faktiskt kan använda den varje dag. Den innehåller vitamin E, avokado och granatäpple..Cirkapris 79,90 kr

——————-

Min åsikt om produkterna: Jag hade verkligen inga förväntningar på dessa produkter till att börja med eftersom Clerasil inte direkt haft en bra stämpel när jag började känna till produkterna i högstadiet runt 97-99. Men tji fick jag för jag tycker faktiskt att dessa två är riktigt bra budgetprodukter!

Wash & Mask rengör ansiktet från smuts, orenheter och makeup över förväntan! Den torkar absolut inte ut min hy, är dryg och väldigt behaglig att använda! Jag har dock bara testat den som ansiktsmask 2-3 gånger, jag är inte lika imponerad av den som ansiktsmask utan då har jag andra som är mycket bättre för det ändamålet!

Face Scrub kan man använda dagligen men det har inte jag gjort, jag har skrubbat ansiktet några ggr i veckan och upplever även denna som väldigt behaglig mot huden och det känns inte alls som den torkar ut min hy! Kornen i denna scrub är inte jättemånga och inte jättevassa heller enligt mig, jag gillar scrubar som är lite rivigare men tycker helt klart att denna är ok och jag förstår att den går att använda dagligen för den känns väldigt skonsam!

Min hy har inte blivit värre av att använda dessa produkter, som jag faktiskt befarade lite i början eftersom jag hade lite förutfattade meningar ;) Utan den känns lika fin och välskött som alltid! :) Just därför tycker jag att detta är helt ok budgetprodukter men hylla dom till skyarna kanske jag inte kan då jag inte direkt sett någon förbättring av min hy men den har helt klart hållit sig i samma skick som innan! Och jag har helt ok hy så för mig är det väldigt positivt :) Gillar även att hyn inte alls känns uttorkad efter att jag rengjort ansiktet, tror det var det som jag befarade mest med dessa produkter att dom skulle verka uttorkande men nej, så upplever jag dom inte alls! :)

Jag saknar dock att deras serie varken innehåller ansiktsvatten eller återfuktande produkter! Under dessa 8 veckor har jag skippat ansiktsvatten och andra ansiktsmasker men har använt Karin Herzog Vita-A-Klombi och Wild Rose Smoothing Facial Oil Capsules från Weleda! Att återfukta är ju en jätteviktig del i att huden ska må bra så personligen hade jag gärna sett att Clerasil även haft såna produkter i sitt sortiment!

Betyg: Helt klart bra budgetprodukter enligt mig och min hy!

Köpa igen: Skulle helt klart kunna tänka mig att köpa Wash & Mask igen men inte skrubben då jag tycker det finns skrubbar som är bättre (men dyrare iofs).

 

5 svar på ”Recension: Clearasil Daily Clear.

  1. Googlar som vanligt lite och hamnar på din blogg :P Har ju läst det här inlägget men blev ju google då jag är grymt irriterad över min Clerasil ”oil-free gel wash” som faktiskt åker i soporna NU! Har gett mig många torrfläckar på kinderna :( Har du tips på bra, rätt billigt ”finnmedel”? :)

    1. Svar till Anna: Åh det är så svårt för mig o svara på då jag inte har finnar. Aldrig haft problemet heller :( Har du alltid haft det eller tillfälligt? Är det tillfälligt, något som kommer o går kan det vara bra att ändra kosten för den brukar vara en bov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *