[ We are going to Ullared! ]

[ We are going to Ullared! ]

Jajemen idag ska jag och Anders åka till Ullared. Egentligen skulle vi åka klockan 8 men vi vaknade 8.20 så den planen gick ju u stöpet rättså snabbt! ;) Vi ska väl åka så snart som möjligt, jag sitter och väntar på att Anders ska komma ut hit typ. Jag tänkte sminka mig lite smått i bilen på vägen ner bara så jag är redan klar ;) Det är inte ofta sånt händer, haha ;)

Jag har typ inte varit i Ullared på Gekås sen jag var liten så jag kommer inte ihåg något alls om det stället. Jag vet dock att det är snuskigt billigt så jag kommer säkert köpa något onödigt "bara för att" men jag hoppas på att kunna motstå det mesta så min ekonomi blir glad ;) Får väl se hur tusan det går med det..haha :)

Jag får väl visa mina underbar inköp när jag kommer hem lite senare idag, gissar på att vi kommer hem i eftermiddag någon gång! ;)

17 reaktioner till “[ We are going to Ullared! ]

  1. Kul med Ullared. Du kommer nog fynda en massa. Jag brukar åka förbi där när jag är hos mina släktingar i Falkenberg. De börjar bli bättre och bättre på deras varor. Hoppas ni får en trevlig dag! :D

  2. Om jag känner dig rätt så är det nog inte mkt i din smak på Ullared, men vem vet… du kanske hittar nåt iaf ;) Lite snygga toppar & tröjor fanns det iaf. En skinnjacka följde med mig hem också!!

  3. Tro mig det finns mer än bara ”något onödigt” att köpa. Det finns för det första rätt schysta kläder, inredningsaker i massor, stor hygienavd och sjukt mkt mer. Jag handlade för 3000kr när jag va där :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge